Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Premierul Victor Ponta, asteptat cu proteste la Alba Iulia. Congresul PSD, transmis in direct

Adevărul Adevărul,
VIDEO Premierul Victor Ponta, asteptat cu proteste la Alba Iulia. Congresul PSD, transmis in direct

Prezenta premierului Victor Ponta la Alba Iulia unde va primi, vineri, validarea Congresului National al partidului pentru candidatura la prezindentiale nu a ramas fara raspuns din partea opozitiei. Aproximativ 150 de membri ai PNL si PDL ACL) Alba au participat la un mars spontan prin centrul orasului in semn de protest fata de pozitia adoptata in ultimii ani de Guvern fata de judetul Alba si orasul Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta, asteptat cu proteste la Alba Iulia

Prezenta premierului Victor Ponta la Alba Iulia unde va primi, vineri, validarea Congresului National al partidului pentru candidatura la prezindentiale nu a ramas fara raspuns din partea opozitiei. Aproximativ 150 de membri ai PNL si PDL ACL) Alba au participat la un mars spontan prin centrul orasului in semn de protest fata de pozitia adoptata in ultimii ani de Guvern fata de judetul Alba si orasul Alba Iulia.

Premierul Victor Ponta primeste la Alba Iulia validarea PSD pentru candidatura la presedintie

Premierul Victor Ponta va fi prezent vineri la Alba Iulia alaturi de aproape toti ministri din cabinet. Presedintele PSD va conduce din orasul unde exista cel mai important fief ACL din tara, un congres national al partidului organizat printr-un sistem de videoconferinta si va primii validarea organizatiilor locale pentru candidatura la functia de presedinte al Romaniei.

FOTO VIDEO inca un an de lucrari pe DN2D Focsani-Ojdula-Tg.Secuiesc. Premierul Victor Ponta a inspectat stadiul lucrarilor

Seful Guvernului a venit astazi la Lepsa, pentru a verifica stadiul lucrarilor la DN2D Focsani-Ojdula-Tg. Secuiesc, lucrare pe care autoritatile judetului au anuntat ca va fi finalizata in aceasta toamna.

Premierul Victor Ponta vine joi in Vrancea

Seful executivului va veni cel mai probabil cu elicopterul la Lepsa, pentru a verifica stadiul lucrarilor la DN2D Focsani-Ojdula-Tg. Secuiesc.

Victor Ponta, la Alba Iulia: Azi am imbracat hainele de presedinte. Vreau sa facem impreuna a doua marea unire a Romaniei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, la dupa ce PSDBucuresti a aprobat rezolutia prin care se angajeaza sa sustina candidatura sa la prezidentiale, ca a aparut in fata social-democratilor pentru.

Victor Ponta: Portofoliul de Politici Regionale, un succes pentru Romania (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a salutat numirea Corinei Cretu in functia de comisar european pentru Politici Regionale, precizand ca acest lucru este un succes pentru Romania. Am convingerea ca guvernul va colabora.

VIDEO Victor Ponta: Toti fraierii care au dat in Romania gluma cu Ajutorul umanitar nu au inteles ca e o gluma

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca, in conditiile in care preluarea de catre Romania a portofoliului Ajutor umanitar a fost o gluma de la Bruxelles, asa cum sustine presedintele Traian Basescu, inseamna ca toti fraierii care au dat in Romania aceasta informatie nu au inteles ca era o gluma.

Victor Ponta: PSD nu a luat o decizie privind suspendarea presedintelui. Nu sunt judecator sa spun daca a incalcat Constitutia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca PSD-ul nu a luat inca o decizie privind suspendarea presedintelui. Nu am luat o decizie politica. in ce ma priveste am votat pentru suspendarea lui in 2007 si.

VIDEO Victor Ponta despre presupusul ofiter acoperit dintre candidatii la Presedintie: Evident ca nu la mine se referea Basescu

Premierul Victor Ponta a comentat joi seara, la Bistrita, afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit caruia printre candidatii la Presedintie ar fi un ofiter acoperit. Evident ca nu se referea la mine dl Traian Basescu, fiindca ne-a verificat pe toti membrii Guvernului. El a mai afirmat ca, desi ar putea sti o astfel de informatie, in calitate de vicepresedinte al Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT), ar fi o infractiune sa o divulge.

VIDEO Victor Ponta: Dezvoltarea Regionala, un portofoliu important cu un buget de 350 mld euro pentru 7 ani. Este un succes pentru Romania

Premierul Victor Ponta a salutat programul anuntat miercuri de presedintele Comsiei Europene Jean-Claude Juncker si decizia de a-i acorda Corinei Cretu, propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, portofoliul Dezvoltarii Regionale, cu un buget alocat de 350 mimiarde de euro pentru cei 7 ani de exercitiu financiar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )