Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta se va intalni in biroul de la MApN doar cu inaltele personalitati

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta se va intalni in biroul de la MApN doar cu inaltele personalitati

Premierul Victor Ponta a vorbit, din nou, aseara despre biroul pe care il va avea la Ministerul Apararii si care va fi destinat exclusiv intalnirilor cu marile personalitati care ii calca pragul. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Mi-am mutat biroul in Ministerul Apararii, fiindca va fi mai bine securizat. Treaba cu Duicu a fost o inscenare si ma astept la mai multe inscenari pana in noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca nu s-a intalnit cu Duicu la el in birou si ca a fost o inscenare, motiv pentru care si-a mutat biroul in Ministerul Apararii, care va fi mai bine pazit fiind in regim de unitate militara. De astazi de dimineata incepand, mi-am mutat biroul. L-am rugat pe dl Dusa, am un birou la Ministerul Apararii, a anuntat seful Executivului. Neoficial, informatia ca premierul isi va muta biroul la MApN a mai circulat si acum un an, dar motivul era altul. Atunci, surse au declarat pentru HotNews. ro ca intentia era justificata prin dorinta de a-si proteja imaginea de eventuale proteste.

Victor Ponta isi muta biroul din Guvern la Ministerul Apararii, invocand inscenarea in cazul Duicu. Zvonul despre intentia premierului a circulat si acum un an

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca nu s-a intalnit cu Duicu la el in birou si ca a fost o inscenare, motiv pentru care si-a mutat biroul in Ministerul Apararii, care va fi mai bine pazit fiind in regim de unitate militara. De astazi de dimineata incepand, mi-am mutat biroul. L-am rugat pe dl Dusa, am un birou la Ministerul Apararii, a anuntat seful Executivului. Neoficial, informatia ca premierul isi va muta biroul la MApN a mai circulat si acum un an, dar motivul era altul. Atunci, surse au declarat pentru HotNews. ro ca intentia era justificata prin dorinta de a-si proteja imaginea de eventuale proteste. Piata Victoriei este un loc traditional pentru mitingurile antiguvernamentale, in timp ce la sediul Ministerului Apararii mitingurile sunt imposibil de organizat din cauza amplasarii.

Victor Ponta: Biroul de la MApN este doar pentru intalnirile la nivel inalt. Activitatea Guvernului se desfasoara la Palatul Victoriei

Biroul de la MApN este doar pentru intalnirile la nivel inalt, activitatea Guvernului desfasurandu-se la Palatul Victoria, a afirmat premierul Victor Ponta, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei. Biroul.

Udrea: Victor Ponta si-a mutat biroul la MApN de frica

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca premierul Victor Ponta si-a mutat biroul in sediul Ministerului Apararii de frica.

George Scutaru (PNL): Victor Ponta se muta la Ministerul Apararii ca sa nu mai fie deranjat de mitinguri. La MApN nu se pot organiza proteste

Premierul Victor Ponta se muta in sediul Ministerului Apararii pentru ca isi doreste sa nu mai fie deranjat de mitinguri, a declarat liderul deputatilor liberali, George Scutaru, citat de Agerpres. Liberalul a indicat Legea 60/1991 privind adunarile publice, care prevede ca organizarea si desfasurarea adunarilor publice sunt interzise in imediata apropiere a obiectivelor militare. Ministerul Apararii are indicativul militar UM 02515, deci este unitate militara, a spus Scutaru. HotNews. ro a scris in urma cu o zi ca, neoficial, informatia ca premierul isi va muta biroul la MApN a mai circulat si acum un an, iar surse au declarat atunci ca intentia era justificata prin dorinta de a-si proteja imaginea de eventuale proteste.

Victor Ponta: Cabinetul meu este, evident, la Palatul Victoria. Pentru intalnirile cu inalte personalitati o sa am un birou la Ministerul Apararii

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara la Antena 3 ca biroul sau este evident, la Palatul Victoria, unde a si avut loc miercuri sedinta de guvern saptamanala, adaugand ca a fost o inscenare de presa cum ca la mine in birou s-ar face inregistrari. Seful Executivului a adaugat ca are totusi si un birou la sediul Ministerului Apararii Nationale pe care il va folosi pentru intalnirile cu diferite personalitati astfel incat acestea sa nu isi faca griji ca sunt inregistrate.

Iurie Leanca si Victor Ponta se vor intalni pe 29 aprilie la frontiera moldo-romana

Prim-ministrul moldovean Iurie Leanca si omologul sau roman, Victor Ponta, vor marca eliminarea vizelor europene pentru cetatenii Republicii Moldova pe 29 aprilie. Cei doi oficiali se vor afla in satul Sculeni, raionul Ungheni, unde vor discuta cu locuitorii.

Victor Ponta, despre declaratiile lui Basescu: Nu-si poate stapani iritarea si nervozitatea

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a discutat joi seara ultimele evenimente politice, aducand precizari in ceea ce priveste noul sau birou de la MApN, plangerea depusa impotriva lui Traian Basescu si interpretarea declaratiilor facute de liderul de la Cotroceni la adresa senatorului Firea.

Victor Ponta despre declaratiile lui Basescu: Nu-si poate stapani iritarea si nervozitatea

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a discutat joi seara ultimele evenimente politice aducand precizari in ceea ce priveste noul sau birou de la MApN, plangerea depusa impotriva lui Traian Basescu si interpretarea declaratiilor facute de liderul de la Cotroceni la adresa senatorului Firea.

Victor Ponta: Moartea lui Gabriel Garcia Marquez e o pierdere uriasa pentru umanitate

Premierul Victor Ponta s-a alaturat politicienilor din toata lumea care au deplans moartea celebrului scriitor columbian Gabriel Garcia Marquez, care a incetat din viata joi, la varsta de 87 de ani. Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )