Libnet.ro
UNICEF

01:06

FOTO Premierul Victor Ponta a sarbatorit Pastele la un Resort de lux din Delta Dunarii, alaturi de familie si mai multi ministri

Adevărul Adevărul,
FOTO Premierul Victor Ponta a sarbatorit Pastele la un Resort de lux din Delta Dunarii, alaturi de familie si mai multi ministri

Victor Ponta alaturi de Daciana si cei doi copii ai sai au avut un Paste de lux in Delta Dunarii. Premierul i-a avut alaturi pe ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin dar si pe tata-socru, senatorul PSD Ilie Sarbu. continuă pe Adevărul

Ne pregatim pentru noi conflicte institutionale. La ce se refera premierul Victor Ponta

Ne pregatim pentru niste conflicte institutionale, a declarat premierul Victor Ponta, la Sinteza zilei, referindu-se la perioada de tranzitie de dupa alegerile prezidentiale, pana la expirarea mandatului lui.

Premierul Victor Ponta va participa la exercitiul comun aerian romano-american de la Campia Turzii

Premierul Victor Ponta va participa, joi, la Ziua Distinsilor Vizitatori a exercitiului romano-american Dacian Viper 2014, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii, potrivit unui comunicat al Guvernului. In cadrul exercitiului militar comun pilotii romani se antreneaza cu avioane de vanatoare americane F-16, iar cei americani vor zbura pe aeronave MiG 21 LancerR din dotarea Fortelor Aeriene Romane, informeaza Agerpres.

Premierul Victor Ponta, invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei

In aceasta seara, invitatul lui Mihai Gadea este prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta. Cum raspunde premierul amenintarilor si santajului la care este supus un parlamentar USD de catre Basescu Traian? Ce va.

UPDATE Victor Ponta, copilot intr-un zbor cu un avion F-16, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii: Romania dovedeste ca este un partener foarte credibil, serios si important al SUA si NATO

Premierul Victor Ponta a participat, joi, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii, la un zbor cu un avion american F-16 cu dubla comanda, el fiind copilot, sosind pe pista imbracat in uniforma de pilot al Fortelor Aeriene Romane si primind instructiuni pentru zbor, relateaza Mediafax. UPDATE Cu ocazia ceremoniei de inchidere a exercitiilor, premierul Victor Ponta a declarat ca, prin actiunile comune, Romania dovedeste ca este un partener respectat si de incredere al NATO si SUA.

Victor Ponta, copilot intr-un zbor cu un avion F-16, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii

Premierul Victor Ponta a participat, joi, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii, la un zbor cu un avion american F-16 cu dubla comanda, el fiind copilot, sosind pe pista imbracat in uniforma de pilot al Fortelor Aeriene Romane si primind instructiuni pentru zbor, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Moartea lui Gabriel Garcia Marquez e o pierdere uriasa pentru umanitate

Premierul Victor Ponta s-a alaturat politicienilor din toata lumea care au deplans moartea celebrului scriitor columbian Gabriel Garcia Marquez, care a incetat din viata joi, la varsta de 87 de ani. Ponta.

Victor Ponta la Campia Turzii. Se afla la bordul unui avion F16 in cadrul unui exercitiu romano-american

Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, participa, joi, la un exercitiu romano-american Dacian Viper 2014la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii. Victor Ponta se afla al bordul unui F16.

Antonescu: Victor Ponta are prima sansa la prezidentiale, principalul sau atu fiind aparatul politic al PSD

Premierul Victor Ponta are prima sansa la alegerile prezidentiale, a declarat, joi seara, presedintele PNL, Crin Antonescu, precizand ca acesta se bazeaza pe aparatul politic alPSD. Domnul respectiv.

Victor Ponta se va intalni in biroul de la MApN doar cu inaltele personalitati

Premierul Victor Ponta a vorbit, din nou, aseara despre biroul pe care il va avea la Ministerul Apararii si care va fi destinat exclusiv intalnirilor cu marile personalitati care ii calca pragul.

Victor Ponta: Am putea avea conflicte constitutionale in perioada 16 noiembrie - 21 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca se asteapta ca in perioada cuprinsa intre cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale si incheierea mandatului actualului presedinte sa apara anumite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )