Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Preot amendat de politisti cu 20.000 de lei pentru o slujba in curtea bisericii. Enoriasa scandalizata: Mi-a murit si mie sotul, sa nu-l pomenesc?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Preot amendat de politisti cu 20.000 de lei pentru o slujba in curtea bisericii. Enoriasa scandalizata: Mi-a murit si mie sotul, sa nu-l pomenesc?

Un preot din Ramnicu Valcea a fost amendat cu 20. 000 de lei de politistii locali, dupa ce a fost surprins efectand o slujba religioasa in curtea bisericii. continuă pe Adevărul

Preot din Ramnicu Valcea, amenda de 20.000 de lei dupa ce a lasat mai multi batrani in biserica

Un preot de la o biserica din Ramnicu Valcea a fost amendat, astazi, cu 20. 000 de lei, dupa ce a permis accesul mai multor batrani in interiorul bisericii si a tinut o slujba.

Coronavirus in Romania. Din aceasta noapte, amenzi intre 2.000si 20.000 de lei pentru cei care incalca restrictiile starii de urgenta

Incepand din aceasta noapte, sanctiunile contraventionale prevazute in ordonantele militare si actele normative conexe, pentru nerespectarea regimului starii de asediu si regimului starii de urgenta, sunt semnificativ majorate. Astfel, printre altele, cei care nu respecta restrictiile de circulatie vor primi amenzi de 20 de ori mai mari.

VIDEO Preot filmat agresand sexual un tanar trimis in carantina la manastire: Ci faci, filmezi? Sterge, sterge, nu-i bine

Un tanar venit din Anglia si carantinat la centrul de la Manastirea Neamt sustine ca un preot l-a pipait si i-a facut avansuri sexuale. Au fost deschise mai multe anchete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )