Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO. Prima reactie a presedintelui Iohannis, dupa scandalul dintre PSD si Sorin Grindeanu: Din punct de vedere institutional, astept rezolvarea crizei

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Prima reactie a presedintelui Iohannis, dupa scandalul dintre PSD si Sorin Grindeanu: Din punct de vedere institutional, astept rezolvarea crizei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca din punct de vedere institutional, asteapta rezolvarea crizei politice, ca urmare a deciziei PSD de a retrage sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu si de a-l exclude din PSD. continuă pe România Liberă

VIDEO. Prima reactie a presedintelui Iohannis, dupa scandalul dintre PSD si Grindeanu: Astept rezolvarea crizei. Seful statului, catre premierul luxemburghez: Bine ati venit, desi avem o situatie dificila

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca din punct de vedere institutional, asteapta rezolvarea crizei politice, ca urmare a deciziei PSD de a retrage sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu si de a-l exclude din PSD.

Prima reactie a presedintelui Iohannis, dupa scandalul dintre PSD si Sorin Grindeanu: Din punct de vedere institutional, astept rezolvarea crizei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca din punct de vedere institutional, asteapta rezolvarea crizei politice, ca urmare a deciziei PSD de a retrage sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu si de a-l exclude din PSD.

Prima reactie din PNL dupa ce Grindeanu a anuntat ca nu demisioneaza

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirma ca PSD distruge predictibilitatea Romaniei, aratand ca prin OUG 13 si debarcarea propriului Guvern social-democratii au aratat ce pot.

VIDEO Boureanu, filmat cantand Katyusha in sectia de politie, dupa scandalul din trafic. Ipostaza bizara in care a fost surprins

Cristian Boureanu a fost filmat intr-o ipostaza neobisnuita, in sectia de politie unde a ajuns dupa scandalul din trafic cu politistii rutieri.

PNL, prima reactie in criza politica. Raluca Turcan: Dragnea foloseste in continuare toate parghiile de presiune si chiar santaj asupra lui Grindeanu

Partidul National Liberal a avut prima reactie in ceea ce priveste criza politica. Raluca Turcan a vorbit despre demisiile din Guvern si despre motiunea de cenzura care l-ar da jos pe Sorin.

Politistul a reactionat dupa ce a fost lovit. Ministrul de Interne Carmen Dan, prima reactie in scandalul cu Cristian Boureanu (VIDEO)

Ministrul de Interne a reactionat in scandalul momentului in care este implicat Cristian Boureanu. Carmen Dan a sarit in apararea politistului afirmand ca acesta a reactionat abia dupa ce.

Astept sa fie rezolvata aceasta problema. Klaus Iohannis, prima reactie privind criza politica din guvern

Presedintele Klaus Iohannis a avut primul comentariu direct privind criza politica din PSD ca urmare a conflictului dintre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu. Institutional, astept sa fie rezolvata.

Ora 11.00. Reactia presedintelui Klaus Iohannis despre scandalul din PSD

Purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, va sustine astazi, la ora 11:00, o declaratie de presa. Reactia presedintelui vine in contextul in care PSD i-a retras sprijinul politic lui Sorin Grindeanu, insa premierul a refuzat sa demisioneze.

Prima demisie din PSD dupa scandalul de la varf: Nu exista reconciliere intre membri PSD si Liviu Dragnea

Purtatorul de cuvant al PSD Timis, consilier al presedintelui CJ Timis, Calin Dobra, si apropiat al premierului Sorin Grindeanu a demisionat din partid in urma scandalului din PSD.

Reactia Irinei Boureanu, dupa scandalul provocat de Cristi Boureanu

Prima nevasta a lui Cristian Boureanu, Irina, nu-i plange de mila fostului politician. Aceasta spune ca barbatul trebuie sa plateasca pentru ce a facut, insa totodata este o situatie extrem de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )