Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie din PNL dupa ce Grindeanu a anuntat ca nu demisioneaza

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PNL dupa ce Grindeanu a anuntat ca nu demisioneaza

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirma ca PSD distruge predictibilitatea Romaniei, aratand ca prin OUG 13 si debarcarea propriului Guvern social-democratii au aratat ce pot. continuă pe Antena3

Prima reactie a premierului Sorin Grindeanu, dupa ce s-a vehiculat schimbarea sa

Sorin Grindeanu a avut o prima reactie la scandalul momentului in PSD. in timp ce presa vehiculeaza deja numele posibililor sai inlocuitori, printre acestea fiind cel al lui Mihai Fifor si al lui.

Subiectiv: Crin Antonescu: Iohannis nu s-a amestecat deloc in alegerile din PNL

Intrat prin telefon in emisiunea Subiectiv, Crin Antonescu a vorbit despre sustinerea sa pentru Cristian Busoi in alegerile interne din PNL, dar si despre faptul ca presedintele Klaus.

Oferte de la PSD pentru Grindeanu, daca demisioneaza

Potrivit unor surse din PSD, in CEx i s-ar fi oferit trei posturi lui Sorin Grindeanu, daca accepta sa isi dea demisia din functia de premier. Prima reitereaza oferta facuta inca de.

Politistul a reactionat dupa ce a fost lovit. Ministrul de Interne Carmen Dan, prima reactie in scandalul cu Cristian Boureanu (VIDEO)

Ministrul de Interne a reactionat in scandalul momentului in care este implicat Cristian Boureanu. Carmen Dan a sarit in apararea politistului afirmand ca acesta a reactionat abia dupa ce.

Darren Cahill, prima reactie dupa finala pierduta de Simona Halep

Antrenorul australian Darren Cahill a reactionat dupa ce Simona Halep a pierdut, sambata, finala turneului de la Roland Garros in fata tinerei revelatii Jelena Ostapenko.

Darren Cahill, prima reactie dupa esecul Simonei Halep la Roland Garros: Vor urma zile grele!

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a oferit primele declaratii dupa ce eleva sa a pierdut finala de la Roland Garros in fata Jelenei Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6. Din perspectiva noastra,.

Petre Roman, prima reactie dupa ce a fost trimis in judecata pentru Mineriada din 13-15 iunie

Fostul premier Petre Roman a declarat marti pentru AGERPRES ca acuzatia formulata impotriva sa in dosarul Mineriada din 13-15 iunie este fabricata, fiind vorba despre o.

Cum arata prima etapa din Premier League si programul derby-urilor

Miercuri s-a tras la sorti tintarul sezonului viitor din Premier League care debuteaza pe 12 august.

VIDEO. Ancheta deschisa la Politia din Galati, dupa ce un politist a fost surprins in timp ce se saruta cu un personaj controversat, cunoscut drept Cap de plumb

Un politist de la Investigatii Criminale din Galati este vizat de o ancheta interna, dupa ce a fost surprins, intr-o filmare postata pe Internet, in tima ce se saruta cu un barbat controversat din oras, cunoscut sub pseudonimul Cap de plumb, la o petrecere privata, intr-un restaurant din Tecuci.

Ancheta la un liceu din Barlad, dupa ce trei eleve au batut o colega, care a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale

Conducerea unui liceu din Barlad a declansat o ancheta interna dupa ce patru eleve s-au batut in imediata vecinatate a unitatii de invatamant la sfarsitul orelor de curs, una dintre adolescente, in varsta de 16 ani, fiind transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, relateaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )