Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in finala: Pur si simplu nu am renuntat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in finala: Pur si simplu nu am renuntat

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4. continuă pe Adevărul

Prima declaratie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale. Reactie dupa aflarea adversarei

Simona Halep a oferit la cald primele impresii dupa calificarea in semifinalele turneului de la Roland Garros.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat fara emotii in sferturile turneului de la Roland Garros, dupa o partida fara emotii in fata lui Elise Mertens, 6 - 2, 6 - 1. Cred ca a fost meciul perfect din acest turneu.

Suma ireala care ii intra in conturi Simonei Halep, dupa calificarea in finala Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros. Romanca s-a impus in doua seturi in fata Garbinei Muguruza si isi pastreaza fotoliul de lider WTA. Halep 26 de ani) va disputa sambata a patra sa.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa victoria fulger cu Elise Mertens

Simona Halep n-a avut probleme in disputa cu Elise Mertens din Belgia, pe care a invins-o clar in optimile de finala de la Roland Garros.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a urcat in semifinale la Roland Garros

Simona Halep a facut un meci de exceptie cu Angelique Kerber, revenind in prumul set de la 0-4 si castigandu-le pe urmatoarele doua.

VIDEO Gestul de descatusare al Simonei Halep dupa victoria cu Muguruza si calificarea in finala Roland Garros

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4.

Lovitura financiara data de Simona Halep, dupa calificarea in sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Roland Garros pentru a treia oara in ultimii 5 ani si performanta sportiva atrage dupa sine si o recompensa importanta pe plan financiar. 000 de.

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Roland Garros

Vedeti mai jos reactia pe care a avut-o Simona Halep dupa calificarea in finala de la Roland Garros pentru al treilea an consecutiv.

Simona Halep, omagiata de presa internationala dupa calificarea n finala de la Roland Garros: A aratat o defensiva de maestru; A fost o sclipitoare victorie tactica a romncei

Victoria impresionanta a Simonei Halep in fata spaniolei Garbine Muguruza scor 6-1, 6-4) este laudata de presa internationala, care a remarcat prestatia spectaculoasa a romancei si evolutia sa din punct de vedere mental in ultimii ani. A fost o sclipitoare victorie tactica a romancei. A fost cel mai bun meci din punct de vedere al calitatii pe care l-am vazut in ultimul timp, a comentat corespondentul BBC la Paris.

Prima reactie a Garbinei Muguruza, dupa ce a fost invinsa de Simona Halep

Garbine Muguruza a recunoscut cu sportivitate superioritatea Simonei Halep in partida din semifinalele French Open. A jucat foarte bine si a meritat sa castige, a spus spaniola. A jucat la un nivel foarte.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )