Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO Prima transa a vaccinului Moderna a ajuns in Romania

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prima transa a vaccinului Moderna a ajuns in Romania

Prima transa a vaccinului Moderna, 14. 000 de doze, a intrat in Romania, marti seara, prin punctul de trecere al frontierei Nadlac 2. Dozele vor ajunge maine dimineata la Institutul National de CercetareDezvoltare MedicoMilitara Cantacuzino, urmand ca in perioada urmatoare sa fie distribuite in centrele regionale si de vaccinare. continuă pe Hotnews

Prima transa de vaccinuri Moderna ajunge maine in Romania

Prima transa de vaccinuri produse de compania Moderna va ajunge maine in Romania. Aproximativ 14. 000 de doze, din totalul de peste 400. 000 care urmeaza sa fie livrate in perioada urmatoare.

VALERIU GHEORGHITA: Prima transa de vaccin de la Moderna va sosi miercuri in Romania

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva noului coronavirus, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat astazi, pentru Agerpres, ca prima transa de vaccin de la Moderna este asteptata sa soseasca miercuri in Romania.

Valeriu Gheorghita anunta ca prima transa din vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna va ajunge, miercuri, in Romania

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a anuntat ca prima transa din vaccinul produs de compania Moderna va ajunge in Romania miercuri. Este vorba despre o.

Prima transa din vaccinul anti-COVID al Moderna ajunge miercuri in Romania

Prima transa din vaccinul anti-COVID al companiei Moderna - al doilea autorizat in Uniunea Europeana, dupa cel al Pfizer BioNTech - va ajunge in Romania miercuri, a anuntat medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania.

Prima transa de vaccin Moderna va ajunge in Romania miercuri

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva noului coronavirus, dr. Valeriu Gheorghita,.

UPDATE A patra transa de vaccin antiCovid a ajuns in Romania. Cum se impart Din 15 ianuarie se intra in a doua etapa de vaccinare care vizeaza persoanele in varsta si cu boli cronice

A patra transa de vaccin Pfizer a ajuns luni dimineata in Romania, cele 150. 150 de doze fiind transportate cu aeronavele care au aterizat pe aeroporturile din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara urmand sa fie distribuite la Institutul Cantacuzino din Capitala si catre centrele din tara. Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat duminica seara ca din 15 ianuarie se intra in a doua etapa a campaniei de vaccinare, care este destinata tuturor persoanelor cu varsta peste 65 de ani si cele cu boli cronice.

Probleme mari pentru Simona Hapciuc in prima editie de la Survivor Romania. Simona Halep e singura care o poate intelege

Simona Hapciuc, sexy actrita fascinata de energii si reincarnare, pasionata de sport, este parte a echipei Faimosilor in cadrul celui de-al doilea sezon Survivor Romania 2021. Desi cu un trup atletic si alte valente care o recomanda in competitia de la Kanal D, concurenta a pierdut la toate probele. Traseul, mare parte pe apa, i-a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )