Libnet.ro
UNICEF

11:15

Prima transa de vaccinuri Moderna ajunge maine in Romania

Antena3 Antena3,
Prima transa de vaccinuri Moderna ajunge maine in Romania

Prima transa de vaccinuri produse de compania Moderna va ajunge maine in Romania. Aproximativ 14. 000 de doze, din totalul de peste 400. 000 care urmeaza sa fie livrate in perioada urmatoare. continuă pe Antena3

VIDEO Prima transa a vaccinului Moderna a ajuns in Romania

Prima transa a vaccinului Moderna, 14. 000 de doze, a intrat in Romania, marti seara, prin punctul de trecere al frontierei Nadlac 2. Dozele vor ajunge maine dimineata la Institutul National de CercetareDezvoltare MedicoMilitara Cantacuzino, urmand ca in perioada urmatoare sa fie distribuite in centrele regionale si de vaccinare.

Prima transa din vaccinul anti-COVID al Moderna ajunge miercuri in Romania

Prima transa din vaccinul anti-COVID al companiei Moderna - al doilea autorizat in Uniunea Europeana, dupa cel al Pfizer BioNTech - va ajunge in Romania miercuri, a anuntat medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania.

Vaccinul Moderna ajunge in Romania pe 13 ianuarie

Prima transa, de 14. 000 doze de vaccin Moderna, vor ajunge pe 13 ianuarie la Institutul National de CercetareDezvoltare MedicoMilitara CANTACUZINO. Transportul este asigurat de firma producatoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse la Bucuresti pe.

VALERIU GHEORGHITA: Prima transa de vaccin de la Moderna va sosi miercuri in Romania

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva noului coronavirus, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat astazi, pentru Agerpres, ca prima transa de vaccin de la Moderna este asteptata sa soseasca miercuri in Romania.

Valeriu Gheorghita anunta ca prima transa din vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna va ajunge, miercuri, in Romania

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a anuntat ca prima transa din vaccinul produs de compania Moderna va ajunge in Romania miercuri. Este vorba despre o.

Prima transa de vaccin Moderna va ajunge in Romania miercuri

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva noului coronavirus, dr. Valeriu Gheorghita,.

Vaccinul Moderna vine in Romania. Cand primim primele 14.000 doze

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 anunta ca primele 14. 000 de doze de vaccin Moderna vor ajunge in Romania miercuri, urmand a fi depozitate la Institutul Cantacuzino.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )