Libnet.ro
UNICEF

16:01

VIDEO Un primar din Hunedoara a plonjat cu masina intr-o rapa

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un primar din Hunedoara a plonjat cu masina intr-o rapa

Nelu Oprisoni, primarul comunei Bunila, a fost implicat astazi intr-un accident rutier. Din cauza neatentiei, el a pierdut controlul volanului si a lovit un talp si mai multi copaci, iar in final s-a rasturnat intr-o rapa. continuă pe Adevărul

Primar din Prahova, cercetat dupa ce ar fi votat in locul unei femei

Primarul comunei prahovene Baltesti, Ion Radu PNL), este cercetat penal pentru vot multiplu, fiind acuzat ca a luat buletinul de vot din mana unei alegatoare care l-a intrebat cum se voteaza si a pus stampila.

Primar din Prahova, cercetat dupa ce ar fi votat in locul unei femei

Primarul comunei prahovene Baltesti, Ion Radu PNL), este cercetat penal pentru vot multiplu, fiind acuzat ca a luat buletinul de vot din mana unei alegatoare care l-a intrebat cum se voteaza si a pus stampila in locul femeii .

Alegeri europarlamentare. Dosar penal pe numele unui primar din Prahova pentru FRAUDA ELECTORALA

Politia Prahova a intocmit dosar penal pe numele primarului din comuna Baltesti, in cauza efectuandu-se cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de pentru frauda electorala. Presedintele Biroului.

O borseta continand 1.800 de lei a fost restituita proprietarului dupa ce a fost uitata pe terasa unui bar din Hunedoara

Doi barbati din comuna hunedoreana Baia de Cris au gasit o borseta continand 1. 800 de lei si au predat-o Politiei, autoritatile restituind-o in cele din urma proprietarului. Borseta care continea nu doar.

Un tanar obez din Dolj le cere medicilor ajutor sa slabeasca: Din luna martie stau intr-un scaun cu rotile

Un tanar suprapoderal care cantareste la 17 ani nici mai mult nici mai putin de 150 de kilograme face un apel diperat catre medici si ii roaga sa il ajute sa slabeasca. Marius Icur este din comuna doljeana Maglavit si a fost diagnosticat cu obezitate morbida.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )