Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Primarul Chisinaului anunta ca isi ia concediu pentru a-i face campanie electorala lui Igor Dodon

Adevărul Adevărul,
VIDEO Primarul Chisinaului anunta ca isi ia concediu pentru a-i face campanie electorala lui Igor Dodon

Primarul de Chisinau, Ion Ceban, a anuntat miercuri, 21 octombrie, ca isi va lua concendiu din cont propriu, pe durata unei saptamani, pentru a se implica in campania electorala a lui Igor Dodon pentru alegerile prezidentiale din 1 noiembrie. continuă pe Adevărul

VIDEO Clotilde Armand anunta ca Romprest executa silit o cladire pentru copii cu dizabilitati pentru ca Dan Tudorache nu ar fi platit facturile

Primarul ales al Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca Romprest executa silit patru apartamente sociale si o cladire care apartine Consiliului Local si in care sunt copii cu dizabilitati pentru ca edilul inca in functie Daniel Tudorache nu a mai platit din aprilie facturile catre firma de salubrizare.

VIDEO Primarul Buzaului monteaza aparate de fitness in parcuri: Oamenii care fac sport trec mai usor peste boala

Primarul Buzaului, cel care, pentru a combate noul coronavirus, a montat lavoare pe strazi si a amenajat clase in aer liber, arunca in lupta cu temutul virus arme noi. Este vorba despre aparate de fitness care au inceput sa fie montate deja in parcuri. Oamenii care fac sport pot trece mai usor peste boala, este convingerea edilului.

VIDEO Trump, surprins cum isi numara banii in biserica, inainte de a face o donatie. Nimeni nu poarta masca

Presedintele Donald Trump a fost surprins cum isi numara banii de mai multe ori inainte de a face o donatie, in cadrul unei ceremonii dintr-o biserica din Las Vegas. Desi infectat cu Covid-19, presedintele american nu poarta masca. De altfel, niciunul dintre participantii la ceremonie nu pare sa respecte regulile sanitare.

CORONAVIRUS |Metrorex anunta noi reguli pentru calatoria cu metroul: Fortele de ordine vor limita accesul pasagerilor in statii pentru evitarea supraaglomerarii

Metrorex anunta ca o serie de masuri pentru prevenirea supraaglomerarii la metrou in contextul inmultirii numarului cazurilor de infectare cu noul coronavirus la nivelul Capitalei. Astfel, incepand de marti,.

Prefectul Capitalei anunta intrunirea Comitetului pentru Situatii de Urgenta

Comitetul pentru Situatii de Urgenta se reuneste luni la ora 15. 00 pentru a stabili masurile care se vor lua in urmatoarele 14 zile, pntru limitarea raspandirii coronavirusului in Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )