Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO. Proiect: Filmul care va aparea peste 100 de ani

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Proiect: Filmul care va aparea peste 100 de ani

Actorul John Malkovich si regizorul Robert Rodriguez lucreaza la un film care va fi lansat peste 100 de ani. continuă pe România Liberă

Inedit. John Malkovich a facut un film care va putea fi vazut abia peste 100 de ani VIDEO

John Makovich si Robert Rodriguez au realizat un film care nu va putea fi vazut timp de 100 de ani. in acest rastimp, copiile realizarii vor fi pastrate intr-un safe, departe de intentiile oricarui cinefil curios. Filmul va putea fi vazut intr-o proiectie speciala, pentru care au fost deja distribuite bilete.

Cognac Louis XIII l-a angajat pe Malkovich sa faca un film ce va rula peste 100 de ani

Actorul John Malkovich si regizorul Robert Rodriguez vor realiza un film, intitulat 100 Years, care va fi lansat abia peste un secol, informeaza allocine. fr. John Malkovich a fost angajat de un brand de bauturi alcoolice de lux, Cognac.

Subiectele Zilei: Care este adevarul despre infectiile din spitalele romanesti. Medic roman: este imposibil sa fie asa; Judecatoarea care i-a achitat pe greii din fotbal ar fi primit o spaga de peste 100.000 de euro; Comentariu: De ce este necesara o coa

Romania imbatraneste accelerat: media de varsta a crescut intr-un an cu 0,2 ani. Indicele de imbatranire s-a dublat din 1990 incoace Intre 1 iulie 2014 si iulie 2015. Marile adevaruri se spun cu umor. Conflictul sirian, explicat: sarabanda ipocriziei actorilor implicati in conflict Conflictul sirian este unul foarte complicat, dar autorul unui articol preluat pe larg in presa internationala incearca sa-l explice sub o nota umoristica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )