Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subiectele Zilei: Care este adevarul despre infectiile din spitalele romanesti. Medic roman: este imposibil sa fie asa; Judecatoarea care i-a achitat pe greii din fotbal ar fi primit o spaga de peste 100.000 de euro; Comentariu: De ce este necesara o coa

Hotnews Hotnews,
 Subiectele Zilei: Care este adevarul despre infectiile din spitalele romanesti. Medic roman: este imposibil sa fie asa; Judecatoarea care i-a achitat pe greii din fotbal ar fi primit o spaga de peste 100.000 de euro; Comentariu: De ce este necesara o coa

Romania imbatraneste accelerat: media de varsta a crescut intr-un an cu 0,2 ani. Indicele de imbatranire s-a dublat din 1990 incoace Intre 1 iulie 2014 si iulie 2015. Marile adevaruri se spun cu umor. Conflictul sirian, explicat: sarabanda ipocriziei actorilor implicati in conflict Conflictul sirian este unul foarte complicat, dar autorul unui articol preluat pe larg in presa internationala incearca sa-l explice sub o nota umoristica. continuă pe Hotnews

Adevarul despre industria ITspus de un antreprenor din Silicon Valley-ul romanesc: Foarte multi bani pleaca din Romania

Proprietarul companiei Arobs, aflata in top 5 al celor mai importanti angajatori pe IT din Cluj, Voicu Oprean, sustine ca industria IT din Romania este bazata pe lohn tehnologic, in timp ce doar 10% din companii isi dezvolta propriile produse. Profitul marilor companii cu capital strain care infiinteaza centre de outsourcing sau dezvoltare de software in Romania nu ramane, de multe ori, in tara.

Subiectele zilei: Cum isi propune Guvernul Ciolos sa schimbe Romania; Daesh, cuvantul pe care jihadistii nu vor sa-l auda si ii enerveaza. Ce semnificatie are si de ce il folosesc liderii lumii; Romanul ucis in atacul terorist era nepotul marelui duhovni

Politicianul care a vrut sa controleze Sanatatea printr-un ministru-manechin. Fotomodelul propus initial la Sanatate conduce un ONG care finanteaza campania de imagine a lui Cristian Busoi, candidat PNL. Comentariu DW: Partial pregatiti sa ne aparam. New York, Madrid, Londra, acum si Parisul: Germania a avut pana acum noroc. In plina dezbatere privind criza refugiatilor, tematica a devenit mai complexa decat vom reusi sau nu?.

Medic: Infectiile din spital, subraportate. Imposibil ca in Romania sa fie 1%, iar in Uniunea Europeana 5 - 15%

Cazurile de infectii din spital nosocomiale) sunt subraportate in Romania, pentru ca este imposibil ca la nivel national ponderea lor sa fie de 1%, iar la nivelul Uniunii Europene, intre 5-15%, a declarat, joi, dr. Roxana Serban, de la Institutul National de Sanatate Publica, potrivit Mediafax.

Ce a declarat noul ministru al Sanatatii despre pacientii din Colectiv

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat joi ca ceea ce s-a intamplat in clubul Colectiv este o situatie cu totul exceptionala, pentru care multe tari nu sunt pregatite, insa medicii din Romania au luat masurile potrivite.

Ar trebui sa mancam paine fara gluten? Care este parerea specialistilor

Majoritatea persoanelor nu au o idee clara despre ce este glutenul, dar cu toate acestea se simt mai bine atunci cand il evita. Din ce in ce mai multe magazine alimentare se lauda cu produse fara gluten. Asta este o veste buna pentru persoanele cu boala celiaca, dar, cu toate acestea, o mare parte dintre persoanele care cauta produsele fara gluten nu sufera de aceasta afectiune. Specialistii au cantarit subiectul si au raspuns la intrebarea Ar trebui sa mancam paine fara gluten sau ar fi mai bine sa o evitam?.

Dupa 21 de ani, Al Bano si Power ar putea afla adevarul despre disparitia fiicei lor

In ianuarie 1994, presa din lumea intreaga relata disparitia Yleniei Carrisi, fiica lui Al Bano si Power. Au urmat ani de cautare si un mariaj destramat al artistilor, care s-au invinovatit reciproc.

Noi informatii despre atentatele din Paris: Cine sunt teroristii care au fabricat centurile cu explozibili

Doi teroristi, Hamza Attou si Mohamed Amri, pe numele carora au fost emise mandate de arestare la Bruxelles, sunt cei care ar fi fabricat centurile cu explozibili folosite in atentatele de la Paris .

VIDEO Care este rolul ganglionului santinela in abordarea cancerului? Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu: Ne ajuta sa evitam disectiile largi si recuperarea e mai rapida

Tehnica ganglionului santinela s-a dovedit extrem de eficienta in cancerul mamar, dar si in alte tipuri de cancere, precum cele genitale, de colon, gastrice si melanoame. Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu, medic specialist chirurgie generala, a explicat care sunt beneficiile tehnicii ganglionului santinela, cum este acesta pus in evidenta si de ce este indicata in cazul cancerelor aflate in stadii incipiente. Tehnica identificarii ganglionului santinela nu se face oriunde. Punem si noi umarul n. red. MedLife) la identificarea acestuia in sistemul privat, il folosim din 2011-2012 cu succes. Avem avantajul ca programul de screening functioneaza bine, ca descoperim leziuni mici si atunci si interventiile chirugicale sunt limitate, cu o recuperare rapida, a precizat Dr. Viisoreanu.

Vremea ramane calda. Care este prognoza meteo pentru vineri

Vremea ramane, in continuare, vineri, mult mai calda decat este normal pentru aceasta perioada din an, mai ales in regiunile extracarpatice, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie.

Circulatie feroviara intrerupta intre Brasov si Sighisoara. Care este cauza

Un tren de marfa a deraiat, joi, intre localitatile Racos si Rupea din judetul Brasov, astel ca cinci vagoane ale garniturii s-au rasturnat si au cauzat oprirea circulatiei feroviare intre Brasov si Sighisoara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )