Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Reactia de milioane a lui Elon Musk atunci cand Falcon Heavy a decolat cu succes: Dracia aia chiar functioneaza!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Reactia de milioane a lui Elon Musk atunci cand Falcon Heavy a decolat cu succes: Dracia aia chiar functioneaza!

Lansarea reusita a lui Falcon Heavy a marcat intrarea omenirii intr-o noua era spatiala. Una in care costurile de a trimite o incarcatura pe orbita sunt reduse cu pana la 90% datorita eficientei cu care propulsoarele SpaceX pot fi refolosite. continuă pe Adevărul

VIDEO Reactia de milioane a lui Elon Musk in momentul lansarii Falcon Heavy: Dracia aia chiar functioneaza!

Lansarea reusita a lui Falcon Heavy a marcat intrarea omenirii intr-o noua era spatiala. Una in care costurile de a trimite o incarcatura pe orbita sunt reduse cu pana la 90% datorita eficientei cu care propulsoarele SpaceX pot fi refolosite.

Reactia neasteptata a unui profesor atunci cand a vazut ca unul dintre studenti se juca pe telefon (VIDEO)

Un profesor a avut o reactie controversata in fata studentilor, atunci cand a vazut ca unul dintre ei folosea telefonul mobil la curs. Cadrul didactic, revoltat ca studentul nu era atent la cursul lui,.

Faze tari:Ce se va intampla in spatiu cu masina lui Elon Musk?;Pepsi vrea sa faca chipsuri pentru femei;Acum vom avea banana cu coaja comestibila, multumita unei echipe japoneze

Ce se va intampla in spatiu cu masina lui Elon Musk?Exista posibilitatea ca Space X sa se apropie prea mult de orbita lui Marte si sa se prabuseasca pe Planeta Rosie. Si daca, totusi, totul va merge bine?. Ce se intampla in corpul tau cand dormi. Pe parcursul noptii treci prin mai multe faze si etape ale somnului. Prima etapa are loc intre trezire si somn, atunci cand este foarte usor ca cineva sau ceva sa te trezeasca.

Elon Musk a dezvaluit ultima fotografie cu Starman si Tesla din spatiu

Ca si cum n-ar fi fost deja extrem de popular, Elon Musk a ajuns inca o data in centrul atentiei acum cateva zile, dupa ce a lansat o Tesla in spatiu. Acum trei zile, Elon Musk a scris istorie, dupa ce a lansat in spatiu cea mai puternica racheta, Falcon Heavy. Sunt o multime de [].

Elon Musk, fondatorul SpaceX si Tesla, a dezvaluit care este secretul succesului sau

Elon Musk, fondatorul SpaceX si Tesla, cel care a trimis zilele trecute in spatiu cea mai puternica racheta din lume, a marturisit ca ii datoreaza succesul de care se bucura acum unei activitati pe care.

Elon Musk are victorii mari si pierderi imense cu Tesla

Elon Musk a facut valuri in online in ultimele zile prin decizia sa de a-si trimite in spatiu propria masina Tesla. Compania din spatele acelui autoturism nu o duce insa foarte bine. Tesla are probleme foarte mari pe mai multe fronturi, dar cele mai dificil de rezolvat vizeaza productia masinii Tesla Model 3. Indiferent cum [].

Elon Musk: ce carti a citit omul care tocmai a trimis o masina in spatiu

Elon Musk, fondatorul si directorul general al SpaceX, compania aerospatiala ce tocmai a trimis in cosmos o masina Tesla, este un cititor fervent si un autodidact care nu scapa niciun subiect relevant, mai ales din tehnologie si stiinta.

FOTO EPIC Elon Musk a publicat pe Instagram ultima poza cu Starman si Tesla Roadster, dupa ce bateria masinii s-a terminat

Succesul rasunator al lansarii Falcon Heavy inseamna inceputul unei noi ere in explorarea spatiala. Elon Musk a demonstrat ca urcarea unei incarcaturi semnificative pe orbita poate fi facuta cu un cost extrem de redus, datorat capacitatii de reutilizare a rachetelor Falcon.

FOTO Elon Musk a publicat pe Instagram ultima poza cu Starman si Tesla Roadster, dupa ce bateria masinii s-a terminat

Succesul rasunator al lansarii Falcon Heavy inseamna inceputul unei noi ere in explorarea spatiala. Elon Musk a demonstrat ca urcarea unei incarcaturi semnificative pe orbita poate fi facuta cu un cost extrem de redus, datorat capacitatii de reutilizare a rachetelor Falcon.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )