Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Rezultate alegeri 2014. Membrii ACL din Buzau au sarbatorit victoria in centrul orasului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Rezultate alegeri 2014. Membrii ACL din Buzau au sarbatorit victoria in centrul orasului

Aproape 20 de persoane au sarbatorit, in centrul orasului Buzau, rezultatul indicat de exit-poll-uri in dreptul candidatului lor, Klaus Iohannis. Deputatii Cezar Preda si George Scutaru au fost prezenti pe platou, scandand lozinci impotriva PSD. in cealalta tabara, starea de spirit a fost una mai rezervata. continuă pe Adevărul

VIDEO Ponta a ajuns de rasul membrilor ACL din tara. La Iasi, au iesit in strada si canta Desteapta-te, romane!

Lacunele inacceptabile ale candidatului PSD pentru functia de presedinte al Romaniei, Victor Ponta, care a gresit un vers din prima strofa a imnului national, sunt taxate drastic de catre opozitia politica.

O sectie de votare din Buzau a fost deschisa fortat. Seful sectiei nu a venit cu cheia

O sectie de votare din Buzau a fost deschisa cu intarziere si numai dupa ce poarta acesteia a fost fortata, din cauza ca presedintele sectiei, cel care avea cheia, nu s-a prezentat la program.

O sectie de votare din Buzau s-a deschis cu intarziere pentru ca presedintele nu s-a prezentat la program

O sectie de votare din Buzau a fost deschisa cu intarziere pentru ca presedintele acesteia nu s-a prezentat la program. Sectia de votare a fost decshisa cu aproximativ 30 de minute intarziere si asta numai.

Alegeri prezidentiale. Mars ACL la Turnu Severin: Fiecare vot acordat lui Victor Ponta inseamna un pas spre libertate pentru Adrian Duicu

Inaintea celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale 2014, ACL Mehedinti a organizat joi dupa-amiaza un mars electoral la Drobeta Turnu Severin, peste 300 de membrii de partid si sustinatori ai candidatului Klaus Iohannis fiind prezenti la eveniment.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Turul doi. Cand vom afla primele procente in judetul Buzau

Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale 2014 vor fi publicate de catre Biroul Electoral Central BEC) luni dimineata, apoi datele vor fi actualizate la interval de trei ore, astfel incat la sfarsitul zilei, pe 17 noiembrie, vom sti, oficial, daca presedintele Romaniei pentru viitorii cinci ani va fi Klaus Iohannis sau Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Liderii ACL Iasi acuza PSD ca a lipit pe oglinzile masinilor stickere cu Iohannis pentru a-i enerva pe soferi

Reprezentantii ACL Iasi sustin ca mai multe abtibilduri continand un mesaj electoral de sustinere a lui Klaus Iohannis au fost lipite pe oglinzile retrovizoare de pe mai multe masini din municipiul Iasi.

Alegeri prezidentiale 2014. Marsul ACL de sustinere a lui Iohannis, refuzat de Primaria Focsani. Baronul PSD Oprisan: Nu trebuie deranjati pensionarii

Organizatia Vrancea a Actiunii Crestin Liberale ACL) a anuntat pentru vineri un miting si un mars de sustinere al candidatului lor la alegerile prezidentiale 2014, cu prezenta a 3. 000 de vranceni.

Cezar Preda: ACL va depune luni plangeri pe numele tuturor persoanelor din Buzau care au cerut urna mobila

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, duminica, la Buzau, ca ACL va depune, luni, plangeri penale pe numele tuturor persoanelor din judetul Buzau care apar ca au solicitat urna mobila, pentru a vedea daca.

Alegeri prezidentiale 2014. Miting ACL la Focsani pentru sustinerea lui Klaus Iohannis. Ponta si Oprisan huiduiti copios de multime

Peste 1000 de vranceni au participat in aceasta seara la mitingul organizat de Alianta Crestin Liberala-Organizatia Vrancea, la Focsani, pentru sustinerea candidatului la alegerile prezidentiale 2014, Klaus Iohannis.

Alegeri prezidentiale 2014.Secretarul Consiliului Judetean Buzau face plangere penala dupa ce alesi locali ar fi primit sms-uri semnate de el

Secretarul Consiliului Judetean Buzau, Laurentiu Gavrila, a depus, duminica, in ziua celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale 2014, plangere penala dupa ce alesi locali din judet ar fi primit sms-uri semnate de el, in care se arata ca primarii trebuie sa aiba in vedere prevederile articolului 291 Cod Penal, privind traficul de influenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )