Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Rezultatele din mansa tur a barajului pentru CM 2014. Ronaldo, decisiv in duelul cu Ibrahimovici, Ucraina devine favorita la calificare in fata Frantei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Rezultatele din mansa tur a barajului pentru CM 2014. Ronaldo, decisiv in duelul cu Ibrahimovici, Ucraina devine favorita la calificare in fata Frantei

In afara de partida Grecia - Romania, vineri seara s-au disputat alte trei partide din prima mansa a play-off-ului pentru CM. continuă pe Adevărul

VIDEO Rezultatele din mansa tur a barajului pentru CM 2014

In afara de partida Grecia - Romania, vineri seara s-au disputat alte trei partide din prima mansa a play-off-ului pentru CM.

Programul si televizarile meciurilor din mansa tur a barajului pentru Mondiale

Meciul soc al barajului pentru Cupa Mondiala este Portugalia-Suedia. Unul dintre titanii fotbalului mondial, portughezul Cristiano Ronaldo sau suedezul Zlatan Ibrahimovici va rata sansa sa mearga in Brazilia.

Comisia de specialitate a PE a adoptat proiectul de buget al UE pentru 2014 - 2020

Comisia de buget a Parlamentului European PE) a adoptat, astazi, dupa mai multe luni de discutii cu statele membre, proiectul de buget al Uniunii Europene pentru 2014 - 2020, informeaza AFP.

Premierul Victor Ponta prezinta bugetul pentru 2014

Premierul Victor Ponta prezinta, joi, bugetul Romaniei pentru 2014. Antena 3 transmite LIVE declaratiile premieruluiGuvernul a aprobat, joi, proiectul legii descentralizarii precum si bugetul pentru 2014, cele.

Novak Djokovic, in pole-position pentru 2014

Sarbul Novak Djokovic crede ca 2014 va fi anul carierei sale. Castigator al Turneului Campionilor, tenismenul de 26 de ani spune ca este mai motivat ca niciodata. Turneele de grand slam vor fi prioritatile.

BERD a imbunatatit prognoza de crestere economica a Romaniei pentru 2014

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a imbunatatit prognoza de crestere economica a Romaniei pentru anul urmator de la 2,2%, nivel anticipat in luna mai, la 2,4%, dar a avertizat ca perspectivele pe termen scurt sunt limitate in continuare de evolutia slaba a zonei euro.

Olt: Fostul primar din Caracal, arestat preventiv pentru inselaciune.

Fostul primar din Caracal, Gheorghe Anghel, a fost arestat preventiv alaturi de alte 13 persoane, intr-un dosar de inselaciune, transmite Agerpres. Gheorghe Anghel este invinuit alaturi de alte 17 persoane de infractiuni economice in urma carora bugetul Primariei Caracal a fost prejudiciat cu aproximativ cinci milioane lei. Dintre invinuiti, 15 persoane, printre care si Gheorghe Anghel, au fost retinute miercuri seara, pentru 24 de ore, in baza unei ordonante emise de procurorii DIICOT. Trei .

Business Report: Vanzare de urgenta din Petrom; 10 amenintari pentru economie; ANAF vrea sa impoziteze penalitatile de intarziere; Noul ghid al finantarilor bancare pentru IMM-uri

Patronii rusi ai RAFO au vandut aproape tot ce puteau. Soarta rafinariei se decide in cateva zile. Patronii rusi ai Rafo Onesti au lichidat in ultimul timp tot ce se putea lichida, de frica unui proces. Se cauta manager privat pentru RATB. 100 de autobuze Mercedes trase pe dreapta. Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) se afla intr-un amplu proces de restructurare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )