Libnet.ro
UNICEF

16:31

VIDEO Robbie Williams a ales! EA este artista care va canta in deschiderea concertului din Romania

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO Robbie Williams a ales! EA este artista care va canta in deschiderea concertului din Romania

Jurata X Factor, Delia, se va afla in aceasta vara pe aceeasi scena cu Robbie Williams. Pe 17 iulie, aceasta. continuă pe Devorator Monden

Delia deschide concertul lui Robbie Williams de la Bucuresti

Delia Matache 33 de ani) va deschide concertul lui Robbie Williams de pe 17 iulie pe care artistul britanic il va sustine la Bucuresti. inainte de a primi propunerea de a canta, artista isi cumparase bilet. Totodata, Delia se pregateste pentru auditiile X Factor, iar in curand va lansa o noua piesa.

VIDEO Digi 24: De la Matusa Tamara, la soacra Flavia. Cine este femeia care si-ar fi imprumutat cu 670 de milioane de euro fiica

De la Matusa Tamara, la soacra Flavia. In ultimii ani, rude apropiate ale VIP-urilor politice au aparut in mega-dosare de coruptie. Reporterii Digi 24 au reusit sa afle cine este soacra lui Vlad Moisescu, despre care procurorii sustin ca ar fi acordat imprumutul de 670 de milioane fiicei sale, drept paravan pentru mita de la Primaria Sectorului 1. Femeia, in varsta de 71 de ani, locuieste intr-un cartier central al Capitalei si sustine ca imprumutul este o inventie. Totusi, soacra Flavia nu neaga ca ar exista un contract de natura financiara intre ea si fiica ei, relateaza Digi 24.

Cine este medicul care l-a operat pe Victor Ponta in Turcia

Profesorul Mahir Mahiro287;ullari, medicul principal care l-a operat pe premierul Victor Ponta, are 46 de ani, lucreaza de doi ani la Spitalul universitar Medipol din Istanbul, iar anterior a lucrat inclusiv in cadrul.

Cine este medicul care l-a operat pe Ponta

Profesorul Mahir Mahiro287;ullari, medicul principal care l-a operat pe premierul Victor Ponta, are 46 de ani, lucreaza de doi ani la Spitalul universitar Medipol, din Istanbul.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )