Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Naomi Osaka 4-6, 6-2, 6-3/ Halep, in optimi dupa o partida dificila cu Osaka

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Naomi Osaka 4-6, 6-2, 6-3/ Halep, in optimi dupa o partida dificila cu Osaka

Simona Halep 6 WTA) a avut parte de o partida dificila cu Naomi Osaka locul 101 WTA), jucatoarea nascuta la Constanta ajungand in optimile de la Roland Garros dupa un meci care a durat o ora si 47 de minute. A fost 4-6, 6-2, 6-3 pentru Simona. Pentru un loc in sferturile competitiei pariziene, Halep va lupta cu Samantha Stosur. continuă pe Hotnews

Victorie pentru tenisul romanesc la Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu s-au calificat in optimi

Tenismenele Simona Halep si Irina Begu s-au calificat, vineri, in optimi la Roland Garros. Simona Halep, locul 6 WTA si a 6-a favorita a turneului de Grand Slam de la Paris s-a calificat in optimile de.

GAME cu GAME Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu se califica in optimi de finala

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul zilei de vineri, iar jucatoarele noastre Simona Halep si Irina Begu vor intra devreme pe teren.

LIVE Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu joaca pentru un loc in optimi (vineri, 12:00)

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul zilei de vineri, iar jucatoarele noastre Simona Halep si Irina Begu vor intra devreme pe teren.

Roland Garros: Simona Halep si Horia Tecau au ratat calificarea in optimile probei de dublu mixt

Jucatorii romani de tenis Simona Halep si Horia Tecau au ratat vineri calificarea in optimile probei de dublu mixt a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce s-au inclinat in doua seturi in fata perechii Max Mirnyi Belarus)/Yung Jan Chan Taiwan), scor 7-5, 7-6 3).

Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu joaca azi de la aceeasi ora!

Programul zilei a sasea de meciuri la Roland Garros a fost fixat, iar Simona Halep si Irina begu vor juca in primul meci al zilei de vineri, pe terenuri diferite.

Proiect istoric la Roland Garros. Simona Halep face parte din clubul celor mai mari tenismeni ai lumii la ora actuala (FOTO)

Simona Halep este parte a initiativei de modernizare a arenelor de la Roland Garros. impreuna cu alte vedete din tenis, precum Nadal, Radwanska, Kerber, Neishikori si Djokovici, romanca.

Simona Halep, testata la limba franceza de un fost tenismen din Hexagon

La interviul acordat la nivelul terenului dupa meciul cu Naomi Osaka din turul 3 la Roland Garros, Simona Halep a avut parte de o intrebare capcana din partea lui Fabrice Santoro.

Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu intra miercuri in turul al doilea. Programul partidelor

Simona Halep joaca miercuri in turul doi la Roland Garros contra Zarinei Diyas, din Kazahstan, locul 90 WTA, partida programata de la ora 12. 00 pe arena centrala.

Simona Halep ajunge in optimi la Roland Garros dupa un test greu cu Naomi Osaka. O racheta a cazut prada nervilor Simonei

Un meci mai greu decat se anunta inainte pentru Simona Halep contra japonezei Naomi Osaka, a 101-a jucatoare a lumii.

Roland Garros: Simona Halep vs Zarina Diyas 7-6(5), 6-2/ Calificare in turul trei dupa o evolutie oscilanta

Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 7-65), 6-2, pe Zarina Diyas 90 WTA). A fost o partida in care Simona nu a fost la cel mai inalt nivel, numarul 6 WTA alternand momentele bune cu cele in care a dat senzatia ca s-a ratacit putin pe teren. In urmatoarea partida, Simona o va intalni pe Naomi Osaka 101 WTA): nipona a scutit-o pe Halep de o reintalnire cu Mirjana Lucic Baroni.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )