Libnet.ro
UNICEF

16:45

Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu intra miercuri in turul al doilea. Programul partidelor

Adevărul Adevărul,
Roland Garros: Simona Halep si Irina Begu intra miercuri in turul al doilea. Programul partidelor

Simona Halep joaca miercuri in turul doi la Roland Garros contra Zarinei Diyas, din Kazahstan, locul 90 WTA, partida programata de la ora 12. 00 pe arena centrala. continuă pe Adevărul

TENIS Roland Garos: Simona Halep, Irina Begu si Alexandra Dulgheru joaca luni la Paris iar Sorana Cirstea va evolua marti

Ploaia este cel mai dur adversar pana in acest moment pentru toti sportivii de la Openul parizian. Si marti competitia a fost intrerupta din cauza interperiilor astfel ca de la ora 12. 00 o serie de partide au fost intrerupte.

Roland Garros: Simona Halep, invingatoare in meciul de debut - 6-2, 6-0 vs Nao Hibino

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 6 mondial, a debutat cu dreptul la actuala editie a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, invingand-o in doua seturi, 6-2, 6-0, pe japoneza Nao Hibino locul 70 WTA), dupa numai 43 minute de joc.

Simona Halep si-a aflat adversara din Turul 2 de la Roland Garros (LIVE, miercuri la 12:00)

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul al doilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Meciul celor doua este programat miercuri in deschiderea programului pe arena centrala Philippe Chatrier 12:00).

Simona Halep si-a aflat adversara din Turul 2 de la Roland Garros

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul al doilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Simona Halep si Horia Tecau, parteneri in proba de dublu mixt la Roland Garros

In pregatirea participarii la Jocurile Olimpice de la Rio din aceasta vara, jucatorii Simona Halep si Horia Tecau vor juca impreuna la dublu mixt in turneul de Mare Slem de la Roland Garros.

Simona Halep si-a aflat adversara din Turul 2 de la Roland Garros

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul al doilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Simona Halep si-a demolat prima adversara de la Roland Garros

Inceput in forta pentru Simona Halep la Roland Garros cu doar doua game-uri cedate in primul tur contra japonezei Nao Hibino.

Simona Halep si Irina Begu au aflat orele la care vor juca in turul secund la Roland Garos

Organizatorii au anuntat programul zilei de miercuri de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Romania este reprezentata, in turul 2, pe tabloul de simplu feminin de Simona Halep si Irina Begu. Favorita numarul sase o va intalni pe Zarina Diyas 90 WTA) pe arena Philippe-Chatrier, in primul meci al zilei, de la ora 12:00 ora Romanei). Begu va evolua pe Terenul 2, impotriva lui Coco Vandeweghe 43 WTA), in prima intalnire directa dintre cele doua, nu mai devreme de ora 17:30.

Roland Garros: Sorana Carstea si Monica Niculescu joaca azi in primul tur. Cand vor intra pe teren jucatoarele noastre

Dupa ce ieri Simona Halep si Irina Begu s-au calificat in turul secund, iar Alexandra Dulgheru a fost eliminata, azi vor intra in competitie Sorana Carstea si Monica Niculescu.

Roland Garros: Monica Niculescu si Sorana Cirstea eliminate in primul tur

Jucatoarele Monica Niculescu si Sorana Cirstea au parasit, marti, dupa prima rundaturneul de la Roland Garros. Cirstea a fost invinsa fara drept de apel de Elina Svitolina, in timp ce Niculescu a cedat in fata lui Pauline Parmentier. Ramanem asadar doar cu Simona Halep si Irina Begu din cele cinci jucatoare intrate pe tabloul principal.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )