Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Romanul Andone, revelatie in prima liga din Spania: Gol in secunda 9, in meciul cu Eibar!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Romanul Andone, revelatie in prima liga din Spania: Gol in secunda 9, in meciul cu Eibar!

Romanul Florin Andone a marcat cel mai rapid gol al sezonului, in prima liga din Spania, dar si in primele cinci campionate, ca valoare, ale Europei. Atacantul care a debutat recent pentru Cordoba e intr-o forma deosebita, iar vineri a deschis scorul in secunda 9 a partidei cu Eibar, grupare la care evolueaza ex-stelistul Piovacarri. continuă pe Adevărul

VIDEO Romanul Andone, cea mai rapida reusita in prima liga din Spania: Gol in secunda 9, in meciul cu Eibar! Piovaccari, eliminat dupa o ciocnire cu Andone

Romanul Florin Andone a marcat cel mai rapid gol al sezonului, in prima liga din Spania, dar si in primele cinci campionate, ca valoare, ale Europei. Atacantul care a debutat recent pentru Cordoba e intr-o forma deosebita, iar vineri a deschis scorul in secunda 9 a partidei cu Eibar, grupare la care evolueaza ex-stelistul Piovaccari.

VIDEO Florin Andone a dat pasa de gol in meciul Rayo Vallecano-Cordoba 0-1

Florin Andone a fost titular in meciul pe care echipa sa, Cordoba, l-a castigat in deplasare cu Rayo Vallecano, scor 1-0. Atacantul roman a dat pasa din care s-a inscris unicul gol al intalnirii.

Bourceanu a refuzat sa faca poze cu suporterii din Spania: Vrei sa apari la televizor?

Steaua se afla in aceasta perioada in cantonament in Spania, la Oliva Nova, iar jucatorii campioanei sunt asaltati in fiecare zi de fanii romani aflati la munca in peninsula iberica.

VIDEO Prima pagina din Charlie Hebdo care apare miercuri: Profetul Mahomed tine in mana o pancarta pe care scrie Je suis Charlie. Noul numar va avea 3 milioane de exemplare

In primul numar dupa masacrul asupra redactiei sale, publicatia satirica Charlie Hebdo care va aparea miercuri il infatiseaza pe prima pagina pe profetul Mohamed. Are o lacrima in ochi si tine o pancarta pe care scrie Je suis Charlie Sunt Charlie), sub titlul Totul este iertat, un desen semnat Luz obtinut de agentia de presa AFP.

O euroaleasa din Spania vrea sa puna capat discriminarii romanilor

Romanii plecati la munca peste hotare au suferit din plin in ultimii ani. Atitudinile si actiunile discriminatorii, discursul de incitare la ura si infractiunile motivate de ura sunt in crestere in statele.

Guvernul a alocat 2,5 miliarde lei pentru programul Prima casa din 2015

Programul guvernamental Prima casa, prin care statul acorda garantii guvernamentale pentru achizitionarea unei locuinte, va continua si in 2015, iar pentru anul in curs a fost alocat un plafon suplimentar de garantare in valoare de 2,5 miliarde lei, potrivit unei Hotarari de Guvern adoptata astazi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )