Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Romanul Andone, cea mai rapida reusita in prima liga din Spania: Gol in secunda 9, in meciul cu Eibar! Piovaccari, eliminat dupa o ciocnire cu Andone

Adevărul Adevărul,
VIDEO Romanul Andone, cea mai rapida reusita in prima liga din Spania: Gol in secunda 9, in meciul cu Eibar! Piovaccari, eliminat dupa o ciocnire cu Andone

Romanul Florin Andone a marcat cel mai rapid gol al sezonului, in prima liga din Spania, dar si in primele cinci campionate, ca valoare, ale Europei. Atacantul care a debutat recent pentru Cordoba e intr-o forma deosebita, iar vineri a deschis scorul in secunda 9 a partidei cu Eibar, grupare la care evolueaza ex-stelistul Piovaccari. continuă pe Adevărul

VIDEO Romanul Andone, revelatie in prima liga din Spania: Gol in secunda 9, in meciul cu Eibar!

Romanul Florin Andone a marcat cel mai rapid gol al sezonului, in prima liga din Spania, dar si in primele cinci campionate, ca valoare, ale Europei. Atacantul care a debutat recent pentru Cordoba e intr-o forma deosebita, iar vineri a deschis scorul in secunda 9 a partidei cu Eibar, grupare la care evolueaza ex-stelistul Piovacarri.

Cea mai usoara limba straina.Care sunt cele mai usoare limbi straine de invatat, pentru romani

Cea mai usoara limba straina pentru romani este, de fapt, cea mai apropiata gramatical si lexical de limba romana. Practic, noi prindem mai usor limbile romanice, care au la baza limba latina, si limbile fata de care suntem apropiati cultural, adica engleza si franceza, a explicat lingvistul Alexandru Nicolae de la Institutul de Lingvistica al Academiei Romane.

Romania a inregistrat cea mai ridicata inflatie anuala din UE

Romania a inregistrat in luna decembrie 2014 cea mai ridicata rata de crestere anuala a preturilor din Uniunea Europeana UE), de 1%, comparativ cu aceeasi luna din 2013, in conditiile in care inflatia din UE a trecut in teritoriu negativ, preturile de consum scazand cu 0,1%, potrivit datelor anuntate azi de Eurostat.

Romania, cea mai ridicata inflatie anuala din UE, in luna decembrie

Romania a inregistrat in luna decembrie 2014 cea mai ridicata rata de crestere anuala a preturilor din Uniunea Europeana UE), de 1%, comparativ cu aceeasi luna din 2013, in conditiile in care inflatia din UE a trecut in teritoriu negativ, preturile de consum scazand cu 0,1%.

Romania a inregistrat in luna decembrie cea mai ridicata inflatie anuala din UE

Romania a inregistrat in luna decembrie 2014 cea mai ridicata rata de crestere anuala a preturilor din Uniunea Europeana UE), de 1%, comparativ cu aceeasi luna din 2013, in conditiile in care inflatia din UE a trecut in teritoriu negativ, preturile de.

Ciulama de ciuperci, cea mai simpla si gustoasa reteta

Ghici ciuperca ce-i? Pai, cea mai delicioasa ciulama, ar fi raspunsul cuiva mai sugubat dar si mai creativ in bucatarie. Cum care ciulama? Pai, ciulama de ciuperci.

CE: Romania este statul membru cu cea mai mare reducere a investitiilor in educatie, in perioada 2007 - 2012

In perioada 2007 - 2012, tara noastra este statul membru cu cea mai mare reducere a investitiilor in educatie cu 40%), urmata de Ungaria 30%), Marea Britanie, Letonia, Grecia, Italia si Portugalia cu aproximativ 20%), arata analiza anuala privind ocuparea fortei de munca si situatia sociala in UE realizata de Comisia Europeana.

Serviciile IT, cea mai mare crestere in 2014

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal firmelor s-a majorat cu 5,8% in perioada ianuarie-noiembrie din 2014, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata. Cea mai mare crestere este inregistrata de serviciile informatice si.

Cea mai buna banca pentru firma ta. Topul creditelor pentru investitii

Alpha Bank este cea mai buna banca pentru firma ta, daca te afli in cautarea unui credit pentru investitii, potrivit comparatiilor realizate de catre portalul Conso. ro, oferte convenabile pentru intreprinderile mici si mijlocii avand si Banca Romaneasca si Banca Transilvania.

JP Morgan, cea mai mare banca din SUA, profit in scadere cu 6,6% in T4

JP Morgan, cea mai mare banca americana, a inregistrat un profit in scadere cu 6,6% in trimestrul al patrulea, la 4,93 miliarde de dolari, din cauza costurilor litigiilor si reducerii veniturilor, rezultatele, sub asteptarile analistilor, provocand un.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )