Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Romnia, lovita de cea mai grava seceta din ultimii 50 de ani. Ultima speranta: ne rugam la Dumnezeu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Romnia, lovita de cea mai grava seceta din ultimii 50 de ani. Ultima speranta: ne rugam la Dumnezeu

In Romania, este seceta cum nu a mai fost in ultimii 50 de ani la inceput de mai. in sudul tarii si nu numai, pamantul a crapat ca in mijlocul verii si deja se vad efectele la grau si rapita. Mai mult, porumbul, floarea soarelui si mazarea, abia semanate, nu vor rodi fara apa. in lipsa sistemelor de irigatii, singura noastra sansa poate veni din cer. continuă pe Hotnews

Care tari au cheltuit cel mai mult pe armata lor? Romnia a avut cea mai mare crestere procentuala din lume fata de 2016

Pe intreg globul, cheltuielile militare sunt estimate a depasi 1. 739 de miliarde de dolari 1. 434 de miliarde de euro). Cei mai mari cinci cheltuitori sunt SUA, China, Arabia Saudita, Rusia si India - la un loc aduna 60% din cheltuielile militare globale. Cheltuielile Rusiei au scazut considerabil, in vreme ce in Europa de Vest si Centrala au crescut - mai ales in Romania. Tragand linie, raportul pe 2017 a aratat ca la nivel global instabilitatea este mesajul acestui an, potrivit Rador, care citeaza Euronews.

Misterul mortii Daliei Negre, neelucidat. De ce a fost aceasta cea mai cruda crima din istorie

Una dintre cele mai misterioase si crude crime din istoria Americii, cea a unei femei de 22 de ani supranumita Dalia neagra, nu a fost elucidata nici la aproape 70 de ani de cand s-a petrecut. Elizabeth Short.

Anunt BOMBA: Ce se intampla cu TIMBRUL DE MEDIU pentru masinile DIESEL. Veste surprinzatoare si pentru cea mai populara marca din Romania

In primul trimestru din 2018 au fost importate peste 120. 000 de vehicule, conform analizei Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV). Piata.

Robor la trei luni a atins cea mai mare valoare din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,47%, cea mai mare valoare inregistrata incepand din octombrie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Cazul ELODIA, elucidat?! Ce s-a intamplat, de fapt, cu cea mai cautata femeie din Romania!

Emilia Ghinescu, mama Elodiei, a declarat ca a avut o convorbire telefonica cu fostul ei ginere, Cristian Cioaca. Femeia a marturisit ca i-a facut cateva marturisiri socante despre fiica ei. M-a sunat.

Romanii care lucreaza in strainatate au stabilit un record cu banii trimisi in tara in 2017: Este cea mai mare suma din ultimii zece ani

Romanii plecati sa lucreze in strainatate au trimis in 201, in tara, aproximativ cinci miliarde de dolari, o suma record pentru ultimul deceniu, potrivit sarelor publicate de Banca Mondiala, informeaza.

Australia: Cea mai mare banca recunoaste ca a pierdut datele a peste 20 de milioane de clienti

Probleme pentru cea mai mare banca din Australia. Commonwealth Bank a transmis ca nu mai gaseste doua benzi magnetice pe care erau stocate nume, adrese, numere de cont si detalii ale tranzactiilor.

Visul frumos s-a incheiat: Gabriela Ruse, eliminata la Praga. Romanca va atinge cea mai buna clasare din cariera

Gabriela Ruse 220 WTA) a avut un parcurs remarcabil in turneul de la Praga, acolo unde a inceput din calificari si a reusit sa joace, per total, cinci meciuri.

Adevarul Live: Realmente jenant: Real Madrid risca sa devina cea mai antipatica echipa din fotbalul european

Galacticii se pregatesc de a treia lor finala in Liga Campionilor in ultimele trei sezoane, insa performanta lor e umbrita de ajutorul primit din partea arbitrilor.

Cea mai potrivita vrsta la care poti nvata o limba straina

Sa inveti o limba straina devine din ce in ce mai greu pe masura ce inaintezi in varsta. O noua cercetare verifica acum aceasta idee, relateazaiflscience. com. Potrivit studiului, copilaria este perioada cea mai buna pentru insusirea cunostintelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )