Libnet.ro
UNICEF

14:15

Care tari au cheltuit cel mai mult pe armata lor? Romnia a avut cea mai mare crestere procentuala din lume fata de 2016

Hotnews Hotnews,
 Care tari au cheltuit cel mai mult pe armata lor? Romnia a avut cea mai mare crestere procentuala din lume fata de 2016

Pe intreg globul, cheltuielile militare sunt estimate a depasi 1. 739 de miliarde de dolari 1. 434 de miliarde de euro). Cei mai mari cinci cheltuitori sunt SUA, China, Arabia Saudita, Rusia si India - la un loc aduna 60% din cheltuielile militare globale. Cheltuielile Rusiei au scazut considerabil, in vreme ce in Europa de Vest si Centrala au crescut - mai ales in Romania. Tragand linie, raportul pe 2017 a aratat ca la nivel global instabilitatea este mesajul acestui an, potrivit Rador, care citeaza Euronews. continuă pe Hotnews

Halep, vis indeplint: Simona a dezvaluit, in premiera, ce isi dorea cel mai mult, atunci cand era o junioara

Simona Halep e cea mai buna jucatoare din lume la ora actuala, insa drumul pe care l-a parcurs pana aici a fost unul foarte lung.

Halep, vis indeplint: Simona a dezvaluit, in premiera, ce isi dorea cel mai mult atunci cand era o junioara

Simona Halep e cea mai buna jucatoare din lume la ora actuala, insa drumul pe care l-a parcurs pana aici a fost unul foarte lung.

Faze tari: Sentinta n cel mai bizar proces: cine are drepturile pe selfie-ul facut de maimuta Naruto; Criminalul n serie prins cu ajutorul site-urilor de genealogie; 10.000 de testoase, gasite ntr-o vila. Ce voia proprietarul sa faca cu ele

Oamenii vanau lenesi gigantici in urma cu 11. 000 de ani. in urma cu 11. 000 de ani,. Orasul romanesc despre care strainii spun ca e rupt din basme. Este vorba de.

Soferii vor plati mai mult pentru carburanti

Petrolul a ajuns zilele acestea la pretul de 75 de dolari/baril, cel mai inalt nivel din ultimii patru ani, astfel ca pretul carburantilor va fi mai scump in aceasta vara, iar analistii estimeaza ca acest trend va continua.

Soferii vor plati mai mult pentru carburanti in aceasta vara

Titeiul a ajuns zilele acestea la pretul de 75 de dolari/baril, cel mai inalt nivel din ultimii patru ani, astfel ca pretul carburantilor va fi mai scump in aceasta vara, iar analistii estimeaza ca acest.

Obiceiurile care prelungesc speranta de viata cu mai mult de zece ani

Un studiu care a analizat efectul obiceiurilor cotidiene ale oamenilor asupra duratei de viata, inclusiv a alimentatiei si a fumatului, a scos la iveala faptul ca fiecare om isi poate creste speranta de.

Tulcea: Cel mai mare sarpe din Romania si-a extins populatia si habitatele

Balaurul dobrogean, cel mai mare sarpe din Romania, si-a extins populatia cu 25% in ultimii 10 ani, dar si habitatele din Parcul National Muntii Macinului PNMM). Astfel, restrictiile impuse de.

Concentrare de FORTE MILITARE in Marea Neagra: incepe cel mai mare exercitiu NATO din flancul sudic si estic al aliantei

SEA SHIELD 18, cel mai mare exercitiu militar multinational din 2018 se va desfasura in perioada 4-11 mai, sub comanda Marinei Militare Romane implicand peste 2. 300 de militari americani, britanici,.

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra n 2018: 21 de nave militare, 10 aeronave de lupta si un submarin participa la SEA SHIELD 18

Nu mai putin de 21 de nave militare, 10 aeronave de lupta si un submarin participa, in perioada 4-11 mai, la SEA SHIELD 18, cel mai mare exercitiu NATO organizat pe flancul sudic si estic al Aliantei Nord Atlantice in 2018. Peste 2. 300 de militari americani, britanici, bulgari, greci, romani, spanioli si turci vor pune in aplicare proceduri standard NATO de lupta impotriva amenintarilor asimetrice, aeriene, submarine si maritime, conform unui scenariu bazat pe o situatie geopolitica fictiva, anunta Fortele Navale Romane, organizatorul exercitiului.

LG G7 ThinQ va avea cel mai puternic difuzor folosit pe un telefon

LG nu mai face de multi ani bani din telefoane din cauza concurentei foarte agresive din piata. Cele cateva superlative absolute livrate impreuna cu LG G7 ThinQ s-ar putea sa schimbe situatia. in urma cu cateva zile, detaliam ecranul spectaculos ce va veni integrat in iminentul LG G7 ThinQ. Respectivul panou va fi cel mai [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )