Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO. Rosia Montana. Aproximativ 15.000 de protestatari au ocupat Piata Universitatii din ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Rosia Montana. Aproximativ 15.000 de protestatari au ocupat Piata Universitatii din ...

UPDATE: Aproximativ 15. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ocupat Piata Universitatii din Bucuresti. _ _ _ _ _ UPDATE: Aproximativ 15. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ocupat Bulevardul Ferdinand si se indreapta spre Universitate, dupa un mars de peste trei ore, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ UPDATE: Peste 10. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana se . continuă pe România Liberă

VIDEO Lant uman in jurul Palatului Parlamentului format de protestatarii impotriva proiectului de la Rosia Montana / Traficul este intrerupt in Piata Constitutiei

Aproximativ 5. 000 de persoane, sustin organizatorii, s-au adunat in Piata Constitutiei din Capitala, pentru a forma un lant uman in jurul Palatului Parlamentului, in semn de protest fata de proiectul minier de la Rosia Montana. Manifestantilor li s-au alaturat si biciclistii veniti de la marsul de protest organizat sambata in Bucuresti. Ora 21. 55 In Piata Universitatii sunt la aceasta ora in jur de 100 de manifestanti, care protesteaza in zona Fantanii. Circa 15-20 de jandarmi asigura ordinea. Traficul se desfasoara normal. Multi dintre protestatari se indreapta spre metrou. Ora 21. 25 Manifestantii s-au dus in Piata Universitatii, unde continua protestul. Acolo s-au strans peste 500 de protestatari. Traficul in zona Universitatii este blocat. Ora 20. 10 Protestatarii s-au regrupat in Piata Constitutiei, unde traficul rutier este intrerupt. Ei ridica biciletele in aer si cer demisia primarului Sorin Oprescu. Altii scandeaza Uniti, Salvam Rosia Montana. Ora 20. 00 Organizatorii anunta ca operatiunea s-a incheiat cu succes. Potrivit acestora, este pentru prima data in istorie cand s-a putut inconjura Palatul Parlamentului printr-un lant uman. Ora 19. 50 Protestatarii au inconjurat Palatul Parlamentului.

UPDATE: Aproximativ 7.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au ajuns la ...

UPDATE: Aproximativ 7. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ajuns in zona Piata Iancului, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. Protestatarii, stransi la Universitate, au pornit in mars pe Bulevardul Carol, dupa ora 19. Potrivit traseului anuntat, dupa Piata Iancului, ei vor merge pe Soseaua Iancului si Soseaua Pantelimon si se vor intoarce pe Bulevardul Ferdinand la Universitate. Marsul este condus de mai multi biciclisti, .

VIDEO LIVE TEXT Lant uman in jurul Palatului Parlamentului format de protestatarii impotriva proiectului de la Rosia Montana / Traficul este intrerupt in Piata Constitutiei

Aproximativ 5. 000 de persoane, sustin organizatorii, s-au adunat in Piata Constitutiei din Capitala, pentru a forma un lant uman in jurul Palatului Parlamentului, in semn de protest fata de proiectul minier de la Rosia Montana. Manifestantilor li s-au alaturat si biciclistii veniti de la marsul de protest organizat sambata in Bucuresti. Ora 20. 10 Protestatarii s-au regrupat in Piata Constitutiei, unde traficul rutier este intrerupt. Ei ridica biciletele in aer si cer demisia primarului Sorin Oprescu. Altii scandeaza Uniti, Salvam Rosia Montana. Ora 20. 00 Organizatorii anunta ca operatiunea s-a incheiat cu succes. Potrivit acestora, este pentru prima data in istorie cand s-a putut inconjura Palatul Parlamentului printr-un lant uman. Ora 19. 50 Protestatarii au inconjurat Palatul Parlamentului.

Protest si mars la Iasi, fata de proiectul minier de la Rosia Montana.

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat, duminica dupa-amiaza, in Piata Unirii din Iasi, pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana, participantii pornind apoi intr-un mars pe strazile orasului, numarul acestora ajungand la 600, transmite Mediafax. Protestatarii s-au adunat, in jurul orei 17. 00, in Piata Unirii din Iasi, unde au scandat Uniti salvam Rosia Montana, Rosia Montana nu e de vanzare si Nu corporatia face legislatia. De asemenea, oamenii aveau pancarte pe .

VIDEO FOTO Sute de sibieni, din nou in strada pentru Rosia Montana

Aproximativ 300 de persoane au iesit din nou duminica in strada, pentru a-si exprima dezacordul vizavi de demararea exploatarii miniere de la Rosia Montana.

Lant uman in jurul Parlamentului format de protestatarii impotriva proiectului de la Rosia Montana

Aproximativ 5. 000 de persoane, sustin organizatorii, s-au adunat in Piata Constitutiei din Capitala, pentru a forma un lant uman in jurul Palatului Parlamentului, in semn de protest fata de proiectul minier de la Rosia Montana.

UPDATE: Aproximativ 15.000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ...

UPDATE: Aproximativ 15. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ocupat Piata Universitatii din Bucuresti. _ _ _ _ _ UPDATE: Aproximativ 15. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ocupat Bulevardul Ferdinand si se indreapta spre Universitate, dupa un mars de peste trei ore, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ UPDATE: Peste 10. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana se .

UPDATE: Aproximativ 15.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au ocupat ...

UPDATE: Aproximativ 15. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ocupat Bulevardul Ferdinand si se indreapta spre Universitate, dupa un mars de peste trei ore, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ UPDATE: Peste 10. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana se deplaseaza in mars pe Soseaua Pantelimon, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. Protestatarii, stransi la .

UPDATE: Peste 3.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au ocupat Piata Lucian ...

UPDATE: Peste 3. 000 de persoane care protesteaza fata de proiectul de la Rosia Montana au ocupat, duminica seara, Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca si au blocat traficul in fata Casei de Cultura a Studentilor, o parte dintre protestatari asezandu-se pe sosea, transmite Mediafax. Protestatarii - al caror numar a ajuns la peste 3. 000 - s-au oprit, duminica seara, in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca, dupa un mars prin cartierele Manasur si Plopilor, in timpul caruia au scandat Nu stati la .

VIDEO FOTOGALERIE In jur de 15.000 de manifestanti au marsaluit in Capitala impotriva proiectului Rosia Montana: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!/ Uniti salvam toata Romania/ Protestatarii au blocat transmisia celor de la Antena3, care au o masi

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana organizeaza un nou mars de protest in Capitala, duminica seara, sub sloganul Uniti Salvam. Traseul pe care se marsaluieste in Bucuresti este: Piata Universitaiti, Bd. Carol, Bd Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Carol, Universitate. Marsuri s-au organizat si in marile orase din tara, in Cluj sunt circa 5000 de protestatari. Ora 0. 15 Protestul se stinge. La aceasta ora mai sunt circa 200 de persoane pe Bulevardul Elisabeta. Ora 0. 05 Rondul de la Universitate s-a eliberat complet, cirulatia s-a reluat. Ora 23. 48 La aceasta ora mai protesteaza in jur de 1. 000 de persoane, majoritatea spre Bulevardul Elisabeta. Ora 23. 18 In jur de 15. 000 de manifestanti au protestat duminica seara in Capitala sursa: Mediafax). Ora 23. 15 In rond si pe Bulevardul Elisabeta sunt cateva mii de protestatari, insa numarul lor incepe sa scada. Din ce in ce mai multe grupuri se retrag la metrou. Ora 23. 08 Multimea a intrat in rond si s-a deplasat pe Bulevardul Elisabeta pana in zona strazii Academiei, acolo unde se opreste. Intreaga zona pe Bulevardul Elisabeta pana la strada Academiei e ocupata de protestatari, la fel si rondul. Traficul in centrul Capitalei este complet blocat. Ora 22. 51 Rondul de la Universitate este blocat de motociclisti. Coloana de manifestanti ajunge in curand in Piata Universitatii. Ora 22. 40 Multimea a ajuns la Piata Pache Protopopescu si s-a oprit pentru cateva minute, pentru a incerca sa faca o numaratoare. S-a plecat insa in continuare pe Calea Mosilor. Ora 22. 30 Coloana a ajuns la Foisorul de Foc. Ora 22. 20 Antena 3 are o masina albastra nemarcata cu logo. Intrebati de catre protestatarii care i-au blocat emisia cu o pancarta cu Rosia Montana de la ce televiziune sunt , cei de la A3 au raspuns fie TVR Cultural, fie Sanatatea TV. Ulterior au confirmat ca sunt de la A3 pentru reporterul HotNews, cand a prezentat legitimatia de presa. -------------------------------------------------Ora 19. 10 S-a plecat in mars, pe Bd. Carol. Unul dintre bannerele purtate de manifestanti: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!HotNews. ro va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )