Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Silvio Berlusconi reinfiinteaza partidul Forza Italia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Silvio Berlusconi reinfiinteaza partidul Forza Italia

Fostul premier italian Silvio Berlusconi si-a relansat, sambata, vechiul partid Forza Italia, dupa sciziunea ce a avut loc in partidul sau Poporul Libertatii PdL), scrie BBC News. Cu numai o zi in urma, factiunea adversa din PdL, condusa de Angelino Alfano, fosta mana dreapta a lui Il Cavaliere, s-a despartit oficial de Berlusconi, pentru a forma o noua grupare politica. continuă pe Hotnews

Miscarea lui Berlusconi care va dizolva PdL

Silvio Berlusconi va anunta crearea din nou a formatiunii Forza Italia, scindand Partidul Poporul Libertatii, care risca sa se desfiinteze, in contextul in care factiunea adversa, condusa de Angelino Alfano, ar putea forma si ea un nou partid, scrie.

Noi turbulente pe scena politica din Italia: partidul lui Silvio Berlusconi s-a destramat

Partidul de centru-dreapta a fostului premier Silvio Berlusconi s-a divizat in alte doua factiuni, marcand inca un regres politic pentru oficialul italian. Ulterior, Berlusconi a anuntat reinfiintarea partidului Forza Italia, in timp ce Partidul Poporul Libertatii fragmentat risca sa se desfiinteze.

Silvio Berlusconi REVINE in politica. Fostul premier italian lanseaza un nou partid

Silvio Berlusconi va anunta, sambata, crearea din nou a formatiunii Forza Italia, scindand Partidul Poporul Libertatii, care risca sa se desfiinteze, in contextul in care factiunea adversa, condusa de.

Fostului premier italian Silvio Berlusconi, in varsta de 77 de ani, i s-a facut rau in timpul unui discurs

Fostului premier italian Silvio Berlusconi, in varsta de 77 de ani, i s-a facut rau azi in timpul unui discurs pe care il tinea in cadrul Consiliului National pentru relansarea partidului Forza Italia. Dupa.

Consiliul National aproba infiintarea partidului italian Forza Italia

Consiliul National al Partidului Poporul Libertatii PdL) a aprobat in unanimitate, documentul care prevede crearea formatiunii Forza Italia, relateaza pagina online a agentiei ANSA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )