Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE VIDEO Simona Halep primeste trofeul la Singapore pentru cea mai buna jucatoare din 2017

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Simona Halep primeste trofeul la Singapore pentru cea mai buna jucatoare din 2017

Simona Halep este numarul 1 in tenisul feminin si primeste acum la Singapore trofeul cuvenit pentru aceasta postura. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep a primit trofeul la Singapore pentru cea mai buna jucatoare din 2017

Simona Halep este numarul 1 in tenisul feminin si a primit duminica dimineata, la Singapore, trofeul cuvenit pentru aceasta postura.

VIDEO Simona Halep a primit trofeul rezervat jucatoarei care incheie anul pe primul loc in lume

Simona Halep a primit duminica, la Singapore, trofeul pentru performanta de a incheia anul pe prima pozitie in clasamentul WTA. Dintre cele 25 de jucatoare care au urcat pe primul loc de-a lungul timpului, Halep este a 13-a care termina un sezon in calitate de lider mondial.

LIVE Text Simona Halep vs Elina Svitolina (de la 14:30)

Pentru Simona Halep a venit momentul adevarului la Turneul Campioanelor, meciul cu Elina Svitolina fiind unul al supravieturii in competitie. In plus, mai exista si o alta miza importanta: locul 1 din ierarhia WTA. Disputele cu Svitolina au fost in mare parte incarcate cu un dramatism aparte, cele doua oferind un tenis de calitate. Meciul Simonei cu Elina va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30. Pentru a ajunge in penultimul act al turneului de la Singapore, Halep are nevoie de victorie cu Svitolina.

LIVE Text Simona Halep vs Elina Svitolina 1-4

Pentru Simona Halep a venit momentul adevarului la Turneul Campioanelor, meciul cu Elina Svitolina fiind unul al supravieturii in competitie. In plus, mai exista si o alta miza importanta: locul 1 din ierarhia WTA. Disputele cu Svitolina au fost in mare parte incarcate cu un dramatism aparte, cele doua oferind un tenis de calitate. Meciul Simonei cu Elina este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. Pentru a ajunge in penultimul act al turneului de la Singapore, Halep are nevoie de victorie cu Svitolina.

Final de drum pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor (3-6, 4-6 cu Elina Svitolina)/ Invinsa de presiune

Pentru Simona Halep a venit momentul adevarului la Turneul Campioanelor, meciul cu Elina Svitolina fiind unul al supravieturii in competitie. In plus, mai exista si o alta miza importanta: locul 1 din ierarhia WTA. Disputele cu Svitolina au fost in mare parte incarcate cu un dramatism aparte, cele doua oferind un tenis de calitate. Meciul Simonei cu Elina este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. Pentru a ajunge in penultimul act al turneului de la Singapore, Halep are nevoie de victorie cu Svitolina. Se actualizeaza.

Ce a spus Simona Halep, dupa ce a primit trofeul WTA. Care e obiectivul pentru la anul dar si o declaratie misterioasa facuta de cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep a primit duminica dimineata trofeul cuvenit celei mai bune jucatoare de tenis din lume, la momentul actual.

Simona Halep a primit trofeul pentru numarul 1 mondial - VIDEO

Simona Halep a primit trofeul pentru numarul 1 mondial, duminica, la Singapore. E greu, parca are 10 kilograme, a spus sportiva. Halep a primit si un inel de la Tiffany. Nu ma.

Simona Halep a primit trofeul pentru numarul 1 mondial si un inel cu diamante: Ma logodesc cu... (VIDEO)

Simona Halep a devenit a 13-a jucatoare care incheie un sezon WTA pe prima pozitie a calsamentului si a fost rasplatita pentru performanta sa in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Singapore. Pe.

Simona Halep a primit trofeul pentru numarul 1 mondial si un inel cu diamante: Ma logodesc cu...

Simona Halep a devenit a 13-a jucatoare care incheie un sezon WTA pe prima pozitie a calsamentului si a fost rasplatita pentru performanta sa in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Singapore. Pe.

HALEP-SVITOLINA ONLINE STREAM la TURNEUL CAMPIOANELOR LIVE VIDEO DIGISPORT

HALEP-SVITOLINA ONLINE STREAM la TURNEUL CAMPIOANELOR LIVE VIDEO DIGISPORT. Simona Halep joaca vineri, de la 14. 30, pentru un loc in semifinalele Turneului Campioanelor, dar si pentru sansa de a-si pastra.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )