Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Simona Halep a reusit punctul zilei la Miami Open

Online Sport Online Sport,
VIDEO Simona Halep a reusit punctul zilei la Miami Open

Jucatoarea noastra Simona Halep s-a abonat parca la a-si trece in cont cele mai spectaculoase puncte in meciurile pe care le disputa. continuă pe Online Sport

VIDEO Simona Halep, alaturi de Gareth Bale (Real Madrid) si Jeremy Lin (LA Lakers) in noua reclama Adidas

Jucatoarea de tenis Simona Halep apare alaturi de fotbalistul echipei Real Madrid, Gareth Bale, si de baschetbalistul formatiei Los Angeles Lakers, Jeremy Lin, in noua reclama la linia de echipament Adidas Climachill, scrie Mediafax.

VIDEO Suporterii Simonei Halep fac senzatie la Miami Open

Echipati in tricourile marca inregistrata Halepeno in culoarea predominant galbene si inarmati cu steaguri tricolore, suporterii Simonei Halep reprezinta o frumoasa pata de culoare in tribunele de la Miami Open. Vedeti mai jos cateva cadre surprinse la meciul de duminica disputata impotriva Camilei Giorgi din Italia.

Simona Halep isi cunoaste adversara din optimile turneului de la Miami. N-a castigat niciodata in fata ei

Pentru un loc in sferturile de finala Simona Halep va juca la Miami Open impotriva unei alte jucatoare din Italia.

Simona Halep, in optimile turneului WTA de la Miami

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat duminica in optimile de finala ale turneului WTA de la Miami Florida), cu premii totale de 5. 235 dolari, dupa ce a trecut in .

Simona Halep, victorie in turul doi la Miami

Simona Halep a invins-o pe Nicole Vaidisova in turul doi al turneului de la Miami, in trei seturi, 6 - 4, 2 - 6, 6 - 1. Desi a controlat primul si ultimul set, Simona a cedat inexplicabil in setul doi, cand.

Simona Halep la Miami Open: romanca a reusit o performanta in premiera si e in optimile turneului. Cum a ajutat-o Ionita

Ucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie numarul 30, cu scorul de 6-4, 7-5, si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open.

GAME cu GAME Simona Halep in turul 3 la Miami Open

Simona Halep a intalnit-ope Camila Giorgi din Italia in turul 3 la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari. Meciul celor doua a fost programat in deschiderea zilei de duminica pe Grandstand, a doua arena de la Miami, cu incepere de la ora 17:50.

LIVE Simona Halep in turul 3 la Indian Wells (17:50)

Simona Halep o intalneste pe Camila Giorgi din Italia in turul 3 la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari. Meciul celor doua este programat in deschiderea zilei de duminica pe Grandstand, a doua arena de la Miami, cu incepere de la ora 17:50.

VIDEO Miami Open: Surpriza uriasa. Gavrilova o elimina pe Sharapova cu 7-6, 6-3

Noaptea de joi a venit si cu prima mare surpriza la Miami Open, rusoaica Daria Gavrilova 97 WTA) reusind sa o invinga in numai doua seturi, scor 7-6 7-4) si 6-3, pe numarul doi mondial, compatrioata sa Maria Sharapova. Si Simona Halep a intalnit-o pe Gavrilova in turul trei al turneului de la Indian Wells, castigand in trei seturi cu 2-6, 6-1 si 6-2. vezi video cu cele mai bune momente ale meciului.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open: Jucatoarea a invins-o pe sportiva italiana Camila Giorgi

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open. Jucatoarea de tenis a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )