Libnet.ro
UNICEF

16:30

LIVE Simona Halep in turul 3 la Indian Wells (17:50)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep in turul 3 la Indian Wells (17:50)

Simona Halep o intalneste pe Camila Giorgi din Italia in turul 3 la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari. Meciul celor doua este programat in deschiderea zilei de duminica pe Grandstand, a doua arena de la Miami, cu incepere de la ora 17:50. continuă pe Online Sport

GAME cu GAME Simona Halep in turul 3 la Miami Open

Simona Halep a intalnit-ope Camila Giorgi din Italia in turul 3 la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari. Meciul celor doua a fost programat in deschiderea zilei de duminica pe Grandstand, a doua arena de la Miami, cu incepere de la ora 17:50.

LIVE Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova. Meciul este oprit de ploaie

Urmariti live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

LIVE Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova (17:00)

Urmariti live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

WTA Miami Simona Halep se califica in turul al treilea, dupa ce a invins-o pe Nicole Vaidisova (6-4, 2-6, 6-1): Nu sint la 100% din potential

Simona Halep a trecut in trei seturi de cehoaica Nicole Vaidisova 6-4, 2-6, 6-1) in turul 2 al turneului de la Miami. Imediat dupa partida, Halep a declarat chiar pe teren ca nu este la 100% din potential dupa ce tocmai a castigat turneul de la Indian Wells.

GAME cu GAME Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova. Meciul ajunge in decisiv

Ati urmarit live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

LIVE TEXT Simona Halep vs Camila Giorgi 0-0

Simona Halep cap de serie numarul trei) o intalneste pe Camila Giorgi locul 37 WTA) in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Miami. Meciul de pe Grandstand este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Dolcesport 1.

WTA Miami: Simona Halep vs Camila Giorgi 6-4, 7-5/ In optimile competitiei

Simona Halep favorita numarul trei) a reusit sa se califice in optimile turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut de Camila Giorgi Italia - locul 37 WTA). A fost 6-4, 7-5 pentru Simona, dupa un meci care a durat o ora si 29 de minute.

Simona Halep la Miami: romanca a reusit o performanta in premiera si e in optimile turneului. Cum a ajutat-o Ionita

Simona Halep a trecut, in turul III, de Camila Giorgi Italia, 37 WTA) si e in optimile turneului de la Miami. Constanteanca de 23 de ani a avut doua momente dificile peste care a trecut cu ajutorul antrenorului ei.

Simona Halep la Miami Open: romanca a reusit o performanta in premiera si e in optimile turneului. Cum a ajutat-o Ionita

Ucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie numarul 30, cu scorul de 6-4, 7-5, si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open.

Maria Sarapova, despre Simona Halep: O jucatoare pe care mi-e foarte greu sa o inving. Am avut o multime de meciuri dificile impotriva ei

Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, a declarat ca Simona Halep este o jucatoare greu de invins, cu care a avut o multime de meciuri dificile. Acesta nu este primul sezon in care ea joaca la cel mai .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )