Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Simona Halep, alaturi de Gareth Bale (Real Madrid) si Jeremy Lin (LA Lakers) in noua reclama Adidas

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, alaturi de Gareth Bale (Real Madrid) si Jeremy Lin (LA Lakers) in noua reclama Adidas

Jucatoarea de tenis Simona Halep apare alaturi de fotbalistul echipei Real Madrid, Gareth Bale, si de baschetbalistul formatiei Los Angeles Lakers, Jeremy Lin, in noua reclama la linia de echipament Adidas Climachill, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Simona Halep, alaturi de Gareth Bale si Jeremy Lin in noua reclama Adidas (VIDEO)

Jucatoarea de tenis Simona Halep apare alaturi de Gareth Bale, fotbalistul echipei de fotbal Real Madrid, si de baschetbalistul formatiei Los Angeles Lakers, Jeremy Lin, in noua reclama la linia de echipament.

Fanii au atacat masinile lui Bale si Jese. Ce decizie a luat Real Madrid

Prestatiile slabe ale galacticilor din ultima perioada i-au nemultumit pe unii fani ai Realului, care au trecut la gesturi extreme. O televiziune spaniola a prezentat inregistrari ale momentului in care mai multi ultrasi ataca automobilele de lux ale lui Gareth Bale si Jese Rodriguez.

Virginia Ruzici ramane alaturi de Simona Halep

Fosta mare campioana Virginia Ruzici a infirmat zvonurile unei posibile despartiri de Simona Halep si a spus ca va ramane in continuare alaturi de aceasta.

VIDEO. Sarapova: Simona Halep, greu de invins. Reactia rusoaicei inaintea debutului la Miami 2015

Maria Sarapova, cap de serie numarul 2, care debuteaza, joi, in cadrul turneului Premier Mandatory de la Miami, are ca obiectiv, in acest turneu, finala. Rusoaica a spus, despre Simona Halep, a treia favorita, ca este greu de invins.

VIDEO WTA a publicat cele mai frumoase lovituri de la Indian Wells: Simona Halep si Monica Niculescu sunt printre remarcate

Site-ul oficial al WTA a publicat un material cu cele mai frumoase lovituri de la Indian Wells de pe tabloul feminin de simplu). Printre jucatoarele care au impresionat se afla si Simona Halep si Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea executiile care au facut senzatie la competitia californiana. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Vremuri grele pentru Carlo Ancelotti la Real Madrid - Va fi schimbat daca nu castiga Champions League

Real Madrid este in pierdere de viteza de cateva saptamani, iar perioada mai putin fasta a continuat si pe Camp Nou. Galacticii au pierdut cu 2-1 in fata rivalilor de la Barcelona, iar catalanii s-au distantat la patru puncte in clasamentul din Primera Division. Presa din Spania scrie, marti, ca vin vremuri grele pentru Carlo Ancelotti - va fi schimbat in vara daca nu va castiga un trofeu.

Simona Halep, victorie in turul doi la Miami

Simona Halep a invins-o pe Nicole Vaidisova in turul doi al turneului de la Miami, in trei seturi, 6 - 4, 2 - 6, 6 - 1. Desi a controlat primul si ultimul set, Simona a cedat inexplicabil in setul doi, cand.

Miami 2015. Simona Halep a trecut de Vaidisova, scor 6-4, 2-6, 6-1, dupa un meci intrerupt de ploaie. Cine urmeaza

Simona Halep, cap de serie numarul 3, debuteaza, vineri, de la ora 17. 00, in turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami, acolo unde o va intalni pe Nicole Vaidisova. Este primul pas pentru Simona spre o mult dorita semifinala cu Serena Williams.

WTA Miami Simona Halep se califica in turul al treilea, dupa ce a invins-o pe Nicole Vaidisova (6-4, 2-6, 6-1): Nu sint la 100% din potential

Simona Halep a trecut in trei seturi de cehoaica Nicole Vaidisova 6-4, 2-6, 6-1) in turul 2 al turneului de la Miami. Imediat dupa partida, Halep a declarat chiar pe teren ca nu este la 100% din potential dupa ce tocmai a castigat turneul de la Indian Wells.

Simona Halep, inainte de debutul de la Miami: Nu am jucat un tenis perfect la Indian Wells

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells, aceasta fiind cea mai mare performanta de pana acum a carierei. Inainte de a debuta la Miami, Halep a vorbit pentru Digisport despre ultimul succes si despre asteptarile pe care le are pentru urmatoarea perioada. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3129 seconds )