Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO. Un sofer furios a fost arestat, dupa ce a amenintat cu pistolul un alt participant la trafic

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Un sofer furios a fost arestat, dupa ce a amenintat cu pistolul un alt participant la trafic

Un sofer furios a fost arestat, in Londra, dupa ce a fost surprins de camerele de inregistrare, agitand un pistol in timpul unei dispute cu un alt participant la trafic. continuă pe România Liberă

Soferul care conducea haotic pe A2 a fost arestat. Tanarul, fara permis, avea o alcoolemie record, ce facuse inainte de incident in Vama Veche

Barbatul care conducea haotic in urma cu doua zile pe Autostrada Soarelui a fost arestat pentru 30 de zile de magistratii Tribunalului Calarasi. Acesta, alaturi de un prieten se intorcea de la mare. Desi era aproape de coma alcoolica si consumase si droguri, tanarul fara permis s-a urcat la volan si a pornit spre Bucuresti. Avea in sange o alcoolemie de 2,6 la mie.

Soferul care conducea haotic pe A2 a fost arestat. Tanarul, fara permis, avea o alcoolemie record. Ce facuse inainte de incident in Vama Veche

Barbatul care conducea haotic in urma cu doua zile pe Autostrada Soarelui a fost arestat pentru 30 de zile de magistratii Tribunalului Calarasi. Acesta, alaturi de un prieten, se intorcea de la mare. Desi era aproape de coma alcoolica si consumase si droguri, tanarul fara permis s-a urcat la volan si a pornit spre Bucuresti. Avea in sange o alcoolemie de 2,6 la mie.

FOTO. Accident in Arad: Doi oameni au murit, iar alti 10 au fost raniti, dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu un autocar

Doi oameni au murit, iar alti 10 au fost raniti, dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu un autocar, pe DN 79, in judetul Arad. A fost declansat planul rosu de actiune, scrie Arad Online.

Caz de-a dreptul socat in SUA. O tanara a postat pe internet un clip video in care este violata de propriul bunic

Relatia lui James Allen cu familia sa nu va mai fi niciodata la fel. Si asta pentru o sumedenie de motive, toate gresite. Batranul de 77 de ani a fost arestat, dupa ce pe internet a aparut un clip video,.

Preotul din Salaj care a injunghiat pe strada un batran a fost arestat preventiv

Preotul din judetul Salaj care era retras din activitate si care a fost retinut pentru tentativa de omor dupa ce a injunghiat in gat si in brat un batran in varsta de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )