Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Spania: Carles Puigdemont renunta din nou la preluarea presedintiei Cataloniei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Spania: Carles Puigdemont renunta din nou la preluarea presedintiei Cataloniei

Presedintele catalan destituit, separatistul Carles Puigdemont, a anuntat joi, intr-un mesaj video postat pe retelele sociale, ca renunta sa mai vizeze presedintia Catalonia, pentru a facilita formarea unui guvern cat mai rapid posibil, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Puigdemont renunta la candidatura la presedintia catalana

Presedintele separatist destituit catalan Carles Puigdemont a anuntat joi ca renunta sa candideze din nou la presedintia cataloniei, intr-o inregistrare postata pe retele de socilizare, relateaza AFP.

Carles Puigdemont isi retrage candidatura pentru un nou mandat de premier al Cataloniei

Fostul lider catalan Carles Puigdemont a anuntat, joi, ca isi va retrage candidatura pentru functia .

Rasturnare de situatie in Catalonia. Carles Puigdemont isi retrage candidatura

Fostul lider catalan, Carles Puigdemont, isi va retrage candidatura la conducerea regiunii din nord-estul Spaniei, cedandu-si locul altui candidat, a relatat joi cotidianul El Nacional, citand surse din partidul.

Mariah Carey, din nou slaba dupa ce si-a operat stomacul

Mariah Carey a slabit si arata in prezent uimitor de bine dupa ce a suferit o operatie de micsorare a stomacului care a ajutat-o sa dea jos, in sfarsit, kilogramele acumulate de-a lungul anilor, de care parea sa nu mai scape.

Victor Ponta anunta ca vrea sa candideze din nou la alegerile prezidentiale

Fostul premier Victor Ponta a anuntat ca intentioneaza sa candideze din nou la alegerile prezidentiale. Fostul social-democrat sustine insa ca nu planuieste sa se inscrie in cursa electorala in 2019, ci.

Victor Ponta anunta ca va candida din nou la alegerile prezidentiale

Fostul premier Victor Ponta a declarat ca are intentia de a candida din nou. Politicianul a explicat ca nu va candida in anul 2019, dar ia in calcul o candidatura in 2024 sau in 2029. intrebat daca va mai ca.

Veste buna pentru Simona Halep! Dupa patru saptamani, s-a intamplat din nou

Noul clasament al Asociatiei Tenisului Feminin WTA) este condus de Simona Halep, jucatoarea care revine in fotoliul de lider mondial dupa numai patru saptamani. Simona Halep 7. 965 de puncte) este din nou.

Donald Trump, deranjat de interceptari, il critica din nou pe ministrul Justitiei

Presedintele american Donald Trump a lansat miercuri un nou atac impotriva lui Jeff Sessions, ministrul numit de el pentru a conduce Justitia, caracterizand drept rusinoasa alegerea procedurii pentru a ancheta eventuale abuzuri in termeni de interceptari, scrie AFP.

ANAF da inapoi si permite din nou ONG-urilor sa depune formularele pentru 2% din impozit colectate de la contribuabili

Revolutia fiscala mai da un pas inapoi. Autoritatile revin asupra procedurii de depunere a Formularului 230 privind directionarea a 2% din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit. Ministerul Finantelor Publice si ANAF anunta ca formularul poate.

Samsung te convinge ca nu a copiat de la Apple, din nou

Introduse odata cu Galaxy S9, Samsung AR Emojis par inspirate din Animoji de pe iPhone X. Oficialii Samsung afirma ca este vorba de o coincidenta. Cu cateva luni inainte de lansarea noului Galaxy S9, pe internet au aparut multe speculatii legate de functiile de pe iPhone X care vor fi imprumutate de varful de gama [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )