Libnet.ro
UNICEF

13:16

VIDEO Steaua-FC Botosani 4-0. Arbitrii au deschis drumul campioanei spre o victorie lejera. Ambele echipe au incheiat meciul in inferioritate numerica

Adevărul Adevărul,
VIDEO Steaua-FC Botosani 4-0. Arbitrii au deschis drumul campioanei spre o victorie lejera. Ambele echipe au incheiat meciul in inferioritate numerica

Steaua a castigat la scor de forfait meciul cu FC Botosani din epilogul etapei a 25-a, 4-0, dar victoria ros-albastrilor a fost facilitata de arbitrii intalnirii, care au gresit la primele doua goluri ale gazdelor. continuă pe Adevărul

MINUT cu MINUT U Cluj-Gaz Metan 1-0, FC Vaslui-FC Botosani 1-0 si Steaua-FC Botosani 4-0

Etapa a XXV-a din Liga 1 s-aincheiat, luni, cu urmatoarele trei jocuri:U Cluj-Gaz Metan 1-0, FC Vaslui-FC Brasov 1-0si Steaua-FC Botosani 4-0,toate in direct pe site, in format LIVE TEXT.

Peste 100 de politisti din Capitala vor iesi in strada cu ocazia meciului dintre Steaua Bucuresti si FC Botosani

Peste 100 de politisti bucuresteni vor asigura, luni, ordinea publica si siguranta rutiera cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele Steaua Bucuresti si FC Botosani. Meciul se va disputa pe stadionul Ghencea din Capitala, de la ora 21.

Liga I: Steaua a invins FC Botosani cu scorul 4-0

Formatia Steaua Bucuresti a invins, luni seara, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 1-0), echipa FC Botosani, in ultimul meci al etapei a XXV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Adi Popa 12, Piovaccari.

Steaua marseaza spre un nou titlu, 4-0 cu FC Botosani

Steaua a castigat cu mari probleme de arbitraj meciul de pe teren propriu cu FC Botosani, scor 4-0. Neoficial, primele doua goluri au fost inscrise de asistentul Vladimir Urzica, dupa un ofsaid nesemnalizat la Adi Popa, pentru ca la al doilea culpa sa fie distribuita aproape in mod egal, in conditiile in care asistentul, arbitrul suplimentar, care oricum e degeaba de cele mai multe ori, si centralul nu au sesizat faultul in atac comis de Tanase la portarul Lazar, iar Piovaccari a reluat cu capul pentru 2-0 in poarta ramasa goala. Cu un om mai putin pe teren, FC Botosani a incasat alte doua goluri - Parvulescu 65) si Tanase 68).

Intariri pentru Reghecampf inaintea meciului cu FC Botosani

Antrenorul Laurentiu Reghecampf a primit o veste buna chiar inaintea meciului cu FC Botosani de luni seara, echipa de pe locul doi din Liga 1 daca punem la socoteala doar rezultatele din returul campionatului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )