Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Ungaria permite un tranzit umanitar pentru cei peste 3.500 de romani blocati la granita cu Austria

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ungaria permite un tranzit umanitar pentru cei peste 3.500 de romani blocati la granita cu Austria

Marti noapte se va permite un singur tranzit prin Ungaria cetatenilor romani si bulgari care au ramas blocati la frontiera austriaco-maghiara. continuă pe Adevărul

Aglomeratie la vama. Care sunt timpii de asteptare pentru cei care vor sa intre in Romania

Potrivit aplicatiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Politiei de Frontiera, romanii care se intorc in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II, trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea trece, din cauza verificarilor sistematice care au loc. Aglomeratie la vama. Care sunt timpii .

Bulgaria, sub coronavirus : cinci ani de inchisoare pentru cei care incalca restrictiile sanitare

Bulgaria a luat masuri de inasprire a legislatiei care prevede de acum pedepse cu inchisoarea de pana la cinci ani impreuna cu amenzi mari pentru cei care incalca restrictiile sanitare impuse pentru a opri raspandirea noului coronavirus, relateaza AFP.

Ungaria face trasee speciale pentru romanii care se intorc in tara. MAE: masura este valabila doar opt ore

Opt ore au la dispozitie romanii blocati la granita dintre Austria si Ungaria ca sa tranziteze teritoriul maghiar pentru a ajunge in tara.

Coronavirus: Ungaria isi inchide granitele pentru straini

Ungaria inchide granitele pentru traficul de pasageri, doar cetatenii maghiari putand intra in tara, a anuntat premierul Viktor Orban, luni, in fata Parlamentului, transmite MTI. Decizia vine la cateva zile dupa ce starea de urgenta a fost declarata de Guvernul de la Budapesta.

Un numar de 33 de DOSARE PENALE pentru cei care au MINTIT si nu au respectat IZOLAREA

Un total de 42 de persoane sunt cercetate in 33 de dosare penale pentru infractiunea de zadarnicire a combaterii raspandirii bolilor, informeaza Grupul de Comunicare Strategica GCS).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )