Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO UPDATE Egipt: Confruntari violente intre manifestantii pro si anti Morsi, un cetatean american a fost ucis

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Egipt: Confruntari violente intre manifestantii pro si anti Morsi, un cetatean american a fost ucis

Un cetatean american a fost ucis, vineri seara, in confruntarile izbucnite intre sustinatorii si opozantii presedintelui egiptean Mohamed Morsi, la Alexandria nordul tarii), ridicand la doi morti bilantul violentelor, potrivit televiziunii de stat, citata de AFP. Statele Unite au anuntat ca a permis unei parti dintre agentii lor diplomatici si consulari sa paraseasca Egiptul, din cauza turbulentelor politice ce zguduie tara si dupa moartea cetateanului american. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE Egipt: Confruntari violente intre manifestantii pro si anti Morsi, la Alexandria. Un fotoreporter american a fost ucis

O persoana a fost ucisa si alte 70 au fost ranite vineri, la Alexandria, in nordul Egiptului, in cursul unor ciocniri violente intre partizanii si opozantii presedintelui islamist Mohamed Morsi, informeaza AFP, citand agentia oficiala Mena. UPDATE: Un fotoreporter american a fost ucis in confruntari.

VIDEO Egipt: Un mort si 70 de raniti in urma unor confruntari intre manifestantii pro si anti Morsi, la Alexandria

O persoana a fost ucisa si alte 70 au fost ranite vineri, la Alexandria, in nordul Egiptului, in cursul unor ciocniri violente intre partizanii si opozantii presedintelui islamist Mohamed Morsi, informeaza AFP, citand agentia oficiala Mena.

Egipt: Cel putin un mort si 237 de raniti in urma unor ciocniri intre manifestantii pro si anti Morsi

Cel putin o persoana a murit si 237 au fost ranite miercuri la Mansoura, in nordul Egiptului, in urma unor confruntari violente izbucnite intre partizanii si opozantii presedintelui islamist Mohamed Morsi, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )