Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Varujan Vosganian le cere senatorilor sa nu voteze cererea de urmarire penala impotriva sa

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Varujan Vosganian le cere senatorilor sa nu voteze cererea de urmarire penala impotriva sa

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, le solicita senatorilor sa nu voteze cererea de urmarire penala impotriva sa, invocand lipsa probelor privind implicarea sa in vreun complot sau in subminarea economiei, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Varujan Vosganian le cere senatorilor sa nu voteze cererea de urmarire penala impotriva sa

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, le solicita senatorilor sa nu voteze cererea de urmarire penala impotriva sa, invocand lipsa probelor privind implicarea sa in vreun complot sau in subminarea economiei, scrie Agerpres.

Vosganian, pe blog: ii rog pe colegii senatori sa nu voteze cererea de urmarire penala a mea

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a publicat pe blog o serie de note adresate Comisiei juridice si plenului Senatului, in care solicita parlamentarilor sa nu voteze cererea de urmarire penala a sa.

Vosganian: Rog colegii senatori sa nu voteze cererea de urmarire penala a mea.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a publicat pe blog o serie de note adresate Comisiei juridice si plenului Senatului, in care solicita parlamentarilor sa nu voteze cererea de urmarire penala a sa, transmite Mediafax. Avand in vedere solicitarea procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, adresata Senatului Romaniei, de a cere urmarirea mea penala pentru infractiunile de complot si subminare a economiei nationale, depun urmatoarele note scrise, .

Varujan Vosganian: Deficitul comercial va fi sub 4% din PIB la finele anului. Exporturile au ajuns la 28 de miliarde de euro in primele sapte luni

Deficitul comercial al Romaniei se va situa sub 4% din produsul intern brut PIB) la finele anului, in conditiile in care, in primele sapte luni, valoarea indicatorului a fost de 3,13 miliarde de euro, in scadere cu 2,23 miliarde de euro fata de cea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut, a declarat, Varujan Vosganian, ministrul Economiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )