Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Ponta despre decizia UNPR de a-l sustine pe Hellvig la sefia SRI

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre decizia UNPR de a-l sustine pe Hellvig la sefia SRI

Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, vineri,in legatura cu anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, ca a fost facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare, ingormeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, ca persoana, o propunere buna pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare.

Ce spune Ponta despre nominalizarea lui Hellvig la SRI

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, joi, ca propunerea lui Iohannis pentru sefi SRI va fi discutata la sedinta grupurilor parlamentare ale PSD, si se va lua si o decizie in acest sens, informeaza Mediafax.

Ce spune Ponta despre cererea PNL pentru o comisie de ancheta a Fondului de rezerva

Premierul Victor Ponta a apreciat cererea liberalilor de a forma o comisie de ancheta pentru modul in care a fost administrat Fondul de rezerva in perioada 2013-2014 ca fiind desprinsa din Caragiale si a subliniat ca Guvernul sau a avut cel mai mic Fond de rezervp, informeaza Mediafax.

Ce spune Biblia despre bani

Ce spune Biblia despre bani. in Biblie problematica banilor e tratata in mai multe capitole, fiind abordate subiecte precum agonisirea, imprumuturi, avertizari referitoare la nereguli sau apelul la moderatie.

Ce spune Biblia despre sfarsitul lumii

Cartea Sfanta are numeroase referiri si elemente profetice asupra momentului in care oamenii se vor confrunta cu Apocalipsa. Ce spune Biblia despre sfarsitul lumii? Cutremure, epidemii sau disparitia Soarelui sunt doar cateva dintre semnele care vor prevesti Sfarsitul Lumii, conform Bibliei.

UPDATE. Alina Gorghiu i-a cerut demisia premierului Ponta. Ce spune premierul despre cumnatul sau

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, cere demisia premierului Victor Ponta. Deputatul a ales, de aceasta data, sa se foloseasca de contul sau de Facebook unde a scris ca Victor Ponta nu mai poate ramane prim-ministru.

FOTO. Ce spune premierul Ponta despre perchezitiile efectuate de DNA la firma cumnatului sau

Premierul Victor Ponta a comentat, pe contul sau de Twitter, perchezitiile procurororilor Directiei Nationale Anticoruptie de la firma surorii si a cumnatului sau, Iulian Hertanu. Ponta a scris ca nu comenteaza actiunile procurorilor DNA. Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez cercetarile eu cercetarile efectuate de procurori fata de cumnatul meu. legea trebuie respectata, a scris Ponta pe Twitter.

Ce spune Iohannis despre o eventuala demisie a lui Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Digi 24, intrebat daca Victor Ponta mai poate ramane premier, dupa scandalul de coruptie care il vizeaza pe cumnatul sau ca este inca prea devreme pentru a face speculatii.

Ce spune Victor Ponta despre relatia sa cu seful SRI Florian Coldea

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, faptul ca nu are o relatie tocmai buna cu seful interimar al Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea.

Ce spune Victor Ponta despre dosarul cumnatului sau

Victor Ponta a declarat ca daca cumnatul lui va fi gasit vinovat de catre instanta atunci isi va ispasi pedeapsa ca un om obisnuit, inainte de sedinta Biroului Permanent.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )