Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Vladimir Putin canta la pian, in asteptarea intrevederii cu omologul sau chinez

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Vladimir Putin canta la pian, in asteptarea intrevederii cu omologul sau chinez

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat duminica la Beijing, a cantat cateva acorduri la pian in timp ce il astepta pe omologul sau chinez Xi Jinping, pentru discutii bilaterale, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

VIDEO: Vladimir Putin a cantat la pian fragmente din melodii despre Moscova si Sankt Petersburg, in asteptarea omologului sau chinez

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat la Beijing pentru a participa la un summit economic international, a petrecut timpul dinainte de intrevederea cu omologul sau chinez, Xi Jinping, cantand la pian.

VIDEO Vladimir Putin si-a omorat timpul cantand la pian, in asteptarea presedintelui chinez

Aflat la Beijing cu prilejul unui summit economic international, presedintele rus, Vladimir Putin, a cantat la pian in pauza dintre doua intalniri cu omologul sau chinez Xi Jinping.

Vladimir Putin si-a omorat timpul cantand la pian, in asteptarea presedintelui chinez VIDEO

Aflat la Beijing cu prilejul unui summit economic international, presedintele rus Vladimir Putin, a cantat la pian in pauza dintre doua intalniri cu omologul sau chinez Xi Jinping.

Vladimir Putin a facut spectacol intre doua intalniri oficiale, la Beijing. Liderul de la Kremlin s-a asezat la un pian si ...

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat la Beijing cu prilejul unui summit economic international, a profitat de o pauza intre doua intalniri pentru a canta la pian, scrie Agerpres. Sosit.

Vladimir Putin a cazut in timpul unui meci de hochei - VIDEO

La 64 de ani, Vladimir Putin a fost surprins cazand, in timpul unei partide de hochei, in orasul Soci, la complexul Bolshoy Ice Dome. in final, echipa lui Putin s-a impus cu scorul de 17-6,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )