Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Zborul MH370: tragedie pentru unii, mana cereasca pentru altii. Cine a castigat de pe urma disparitiei avionului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Zborul MH370: tragedie pentru unii, mana cereasca pentru altii. Cine a castigat de pe urma disparitiei avionului

269 de morti aflati la bordul aeronavei, familii devastate de tragedie si o operatiune de cautare a avionului in Oceanul Indian, care a inghitit pana acum milioane de dolari. Exista insa si o organizatie care a profitat de cel mai mare mister aviatic din lume. continuă pe Adevărul

VIDEO Zborul MH370, cel mai mare mister aviatic din lume. Istoricul unor cazuri similare si un incident sangeros

Boeingul companiei Malaysian Airlines nu e primul care a disparut fara urme si fara explicatii. Mult mai dureros e insa un caz perfect explicabil, care a fost ignorat de Occident, desi s-a soldat cu 290 de morti.

VIDEO Zborul MH370: premonitia unui pasager inainte de a se urca in avionul disparut. Cati bani vor primi rudele sale

Misterul care invaluie cele petrecute la bordul aeronavei companiei Malaysian Airlines a captivat atentia planetei. Dintre cei 239 de oameni care si-au pierdut vietile, unul dintre ei are o poveste care atinge granitele paranormalului.

VIDEO Zborul MH370. Rudele victimelor protesteaza in fata Ambasadei Malaeziei la Beijing: Guvernul malaezian este un criminal

Aproximativ 200 de chinezi isi arata marti furia si disperarea in fata ambasadei Malaeziei la Beijing, in urma anuntului ca avionul Boeing 777, disparut misterios in 8 martie si in care erau rudele lor s-a prabusit in Oceanul Indian . Aduceti-ne inapoi pe ai nostri! striga persoane indurerate, unii plangand.

Hollywood-ul se infrupta din tragedii. Zborul MH370 e deja subiect de film

Misterul disparitiei zborului MH370, al companiei Malaysian Airlines, a captivat in ultimele trei saptamani opinia publica, dar si Cetatea Filmului. Desi lucrurile sunt departe de-a fi lamurite, Hollywoodul se pregateste sa ecranizeze povestea avionului disparut cu 239 de oameni la bord.

Zborul MH370: Sperante spulberate, misterul disparitiei nerezolvat.

Boeingul disparut al Malaysia Airlines s-a prabusit in Oceanul Indian, intr-o misiune sinucigasa, au dezvaluit surse apropiate dosarului, iar premierul malayesian a anuntat ca nu exista supravietuitori. Avioane si nave continua cercetarile in zona unde au fost reperate obiecte ce ar putea apartine avionului prabusit si se incearca recuperarea cutiilor negre. Citeste si: Rudele victimelor cursei MH370, protest la Ambasada Malaysiei de la Beijing Luni, cele mai grave temeri ale rudelor celor .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )