Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO: Zeci de mii de litri de vin contrafacut au fost descoperiti la o societate din Galati

Adevărul Adevărul,
VIDEO: Zeci de mii de litri de vin contrafacut au fost descoperiti la o societate din Galati

In urma verificarilor efectuate de catre politistii specializati in investigarea fraudelor si specialisti din cadrul MADR au fost depistate si indisponibilizate peste 25. 300 de litri de vin de diferite sortimente, ce pare contrafacut. continuă pe Adevărul

Peste 25.300 de litri de vin contrafacut, descoperiti de politisti

Peste 25. 300 de litri de vin contrafacut de diferite sortimente au fost descoperiti de catre politistii specializati in investigarea fraudelor si specialisti din cadrul Ministerului Agiculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), conform unui comunicat al Politiei Romane.

Firma care a produs peste 1,2 milioane de litri de vin contrafacut, cercetata pentru evaziune.

O firma din Galati care in sapte luni a produs peste 1,2 milioane de litri de vin contrafacut, pe care l-a vandut unor comercianti din 16 judete, este cercetata pentru evaziune fiscala, din depozitul societatii fiind confiscati 25. 375 de litri de vin care continea 9% alcool etilic, apa si coloranti Politisti de la investigarea fraudelor si specialisti de la Ministerul Agriculturii au facut, in perioada 1-3 august, controale la societatea comerciala din Galati, unde existau indicii ca se .

Tone de vin contrafacut descoperite la un singur producator din Galati.

O impresionanta cantitate de vin contrafacut a fost depistata la Galati, intr-o singura societate comerciala. Este vorba despre nu mai putin de 25. 000 de litri de lichid asa-zis bahic, anunta Agerpres. Depistarea acestei faradelegi a fost posibila datorita politistilor specializati in investigarea fraudelor. Acestia au actionat in cooperare cu specialisti ai Ministerului Agriculturii. Comunicatul IGPR arata ca s-au gasit 25. 375 de litri de vin contrafacut, alb si rosu. Lichidul contine alcool .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )