Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEOExplozia din Beirut, explicata de un fizician. A fost echivalenta cu explozia a 300 de tone de trinitrotoluen

Adevărul Adevărul,
VIDEOExplozia din Beirut, explicata de un fizician. A fost echivalenta cu explozia a 300 de tone de trinitrotoluen

Fizicianul Cristian Presura a explicat printr-un vlog urcat pe canalul YouTube, ce explodeaza si ce se vede in norul exploziei. continuă pe Adevărul

Adevarul despre cumplita explozie din Beirut! Cauza deflagratiei este uluitoare

Explozia produsa in portul din Beirut ar fi izbucnit din cauza nitratului de amoniu. Declaratia a fost facuta de premierul libanez Hassan Diab, iar reprezentantii Ambasadei Statelor Unite din Beirut au anuntat ca exista informatii ca explozia a eliberat u gaz extrem de toxic in aer. Cu toate acestea, oficialii libanezi nu vorbesc de un atac terorist. Deflagratia a ucis cel putin 78 de oameni, a ranit pestr 4. 000 si a provocat daune fara precedent.

O nava moldoveneasca ar fi fost cauza deflagratiei din Beirut. incarcatura explozibila a fost ascunsa 6 ani

Explozia care a avut loc marti, in Liban si care a ingrozit o lume intreaga a fost alimentata de aproximativ 2. 750 de tone de nitrat de amoniucareerau stocate in depozitul portului din Beirut. Pe.

Cat de grava a fost explozia din Beirut. Imagini dureroase din Liban

Zeci sunt morti si mii de raniti. Cauza nu este clara, insa guvernul a spus ca materiale explozive au fost depozitate intr-un depozit care a explodat in capitala libaneza. Cel putin 78 de persoane au murit si 4. 000 de persoane au suferit rani in exploziile si focul care a zguduit Beirut marti. Mai mult de .

Donald Trump crede ca explozia din Beirut a fost un atac: Un fel de bomba

Presedintele Donald Trump crede ca explozia din Beirut a fost un atac, facand referire la oficialii militari americani care sunt de parere ca nu a fost nimic intamplator. Ofialii americani contrazic autoritatile libaneze, care spun ca nu exista vreo dovada ca a fost vorba de un atac.

Peste 16 persoane, arestate in ancheta privind explozia devastatoare din Beirut. Cine sunt vinovatii

Mai mult de 16 persoane, angajati ai portului din Beirut si ai autoritatilor vamale, au fost arestati in ancheta privind tragicul eveniment din capitala Libanului, deflagratia produsa la un depozit in care se af.

Facea poze pentru nunta cand a avut loc explozia. Imagini incredibile din Beirut

O mireasa din Beirut a trait clipe de cosmar cand, in timpul sedintei foto pentru cea mai frumoasa zi din viata ei a fost nevoita sa se adaposteasca pentru a-si salva viata.

Exploziile din Beirut: 16 functionari ai portului au fost retinuti (procuror)

Cel putin 16 functionari ai portului din Beirut si ai autoritatii vamale au fost retinuti in cadrul anchetei cu privire la explozia mortala de marti, relateaza AFP. Explozii la Beirut: Presedintele Frantei cere o acheta internationala.

Explozia din Beirut s-a auzit din Cipru

Explozia masiva din Beirut de marti seara s-a resimtit la 240 de kilometri, pana in Cipru, iar unii dintre locuitorii insulei mediteranene au crezut ca este vorba de un cutremur, relateaza BBC, preluat de Digi24.

Scenariul cel mai negru in cazul exploziei puternice din Beirut. Un important analist politic trage un semnal de alarma!

Analistul de politica externa Iulian Chifu a explicat, marti, la Antena 3, ce efecte ar putea avea explozia extrem de puternica ce a avut loc in zona portului din Beirut si in urma caruia ar exista zeci de morti si sute de raniti, dar si importante pagube materiale.

Nitratul de amoniu care ar fi provocat exploziile din Beirut a fost adus de un cargo sub pavilionul Rep. Moldova, proprietatea unui rus (Presa)

Cele doua explozii de proportii care au avut loc, marti, in zona portului din Beirut, au fost provocate de 2. 750 de tone de nitrat de amoniu, stocate in depozitul portului din Beirut si transportate, acum 6 ani, de cargoul Rhosus, sub pavilionul Republicii Moldova, dar proprietate a unui afacerist rus, scrie portalul Mold-street citat de RFI.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )