Libnet.ro
UNICEF

27 Mai.

Vin bani pentru peticirea drumurilor din judet: Oltul a primit 7,9 milioane lei la rectificarea bugetara

Adevărul Adevărul,
Vin bani pentru peticirea drumurilor din judet: Oltul a primit 7,9 milioane lei la rectificarea bugetara

Judetul Olt urmeaza sa primeasca, in urmatoarele saptamani, suma de aproape 7,9 milioane lei, bani alocati de Guvern in urma rectificarii de buget decisa in sedinta de miercuri 19 august. Efectiv insa, banii vor intra in conturile primariilor luna viitoare. continuă pe Adevărul

Un site din Rusia ofera bani pentru cel mai reusit selfie cu o persoana decedata

Un fenoment socant ia amploare in spatiul virtual. Un site din Rusia ofera bani pentru cele mai reusite fotografii cu persoane decedate. Potrivit Mirror comunitatea a ajuns deja la 500 de membri. Grupul creat pe.

Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratamentul celor mai grave boli

Eric Dishman este cercetator in domeniul medicinei in cadrul Intel. La Intel Developer Forum 2015, el a povestit cum a durat 23 de ani pentru a reusi sa scape de cancer, dar in viitorul apropiat, dezvoltarea unui tratament personalizat ar putea dura o singura zi. Reprezentantul Intel a fost ajutat de o echipa de experti [] Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratamentul celor mai grave boli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratarea celor mai grave boli

Eric Dishman este cercetator in domeniul medicinei in cadrul Intel. La Intel Developer Forum 2015, el a povestit cum a durat 23 de ani pentru a reusi sa scape de cancer, dar in viitorul apropiat, dezvoltarea unui tratament personalizat ar putea dura o singura zi. Reprezentantul Intel a fost ajutat de o echipa de experti [] Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratarea celor mai grave boli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Critici dure pentru PNL venite din partea unui consilier al lui Klaus Iohannis. Cum a pornit scandalul

Critici dure pentru PNL venite din partea unui consilier al lui Klaus Iohannis. Andrei Muraru, consilier prezidential pentru relatia cu societatea civila, taxeaza invitarea lui Mihail Neamtu la dezbaterile PNL.

Liderul retelei de proxenetism pentru VIP-uri din Banat, Paul Manzu, a fost prins (VIDEO)

Liderul retelei de proxenetism pentru VIP-uri din Banat, Paul Manzu, a fost prins, dupa doua luni de cautare. Acesta a fost gasit luni noapte intr-un apartament din Capitala si dus cu mascatii la Timisoara,.

VIDEO Cum este viata pentru persoanele transgen din Egipt?

Egiptul este singura tara araba cu prevederi legale pentru persoanele transgen, insa in ciuda acestui fapt exista o rezistenta care se impune la nivel social pentru aceste persoane. Vedem in videoclipul de mai jos cat de dificila este viata pentru persoanele transgen din Egipt.

300 milioane lei pentru repararea drumurilor

Guvernul a alocat 300 de milioane lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale, explicand totodata faptul ca alocarile au fost efectuate tinandu-se cont de lungimea drumurilor si de capacitatea financiara a fiecarui judet.

Aversele de ploaie au provocat inundatii in Focsani si trei comune din judet

Ploaia in averse puternice a provocat inundatii in municipiul Focsani. Afectate au fost cartierele Valcele si Bahne, precum si strada Marasesti, informeaza Agerpres. Cea mai afectata zona a fost cea din.

Sotia politistului lovit cu masina strange bani pentru operatie. in ce stare se afla agentul

Sotia politistului de la Brigada Rutiera lovit cu masina de omul de afaceri turc Abdulah Atas a inceput o campanie de strangere de fonduri pentru a putea sa isi transfere sotul, aflat in coma indusa la Spitalul Floreasca, la o clinica din Israel, pentru a fi operat.

Sotia politistului spulberat de turc: Este in coma indusa. Nu avem bani pentru operatie in Israel

Politistul de la Rutiera spulberat de un turc cu masina se afla in continuare in coma indusa, iar medicii fac tot ce este posibil pentru recuperarea lui, a spus sotia omului legii, marti, la Spitalul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 27 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )