Libnet.ro
UNICEF

22:30

Vincenzo Nibali, noul patron din Turul Frantei

Online Sport Online Sport,
Vincenzo Nibali, noul patron din Turul Frantei

Italianul Vincenzo Nibali a revenit in galben dupa spectaculoasa victorie obtinuta in etapa a 10-a cu final in catarare la La Planche des Belles Filles. continuă pe Online Sport

Alberto Contador abandon in Turul Frantei dupa o cazatura teribila

Spaniolul Alberto Contador a suferit o cazatura teribila luni de ziua Frantei in etapa a 10-a din Turul Frantei si aabandonat dupa ce a incercat sa recupereze un ecart de peste patru minute in raport cu plutonul.

Alberto Contador aproape de abandon in Turul Frantei dupa o cazatura teribila

Spaniolul Alberto Contador a suferit o cazatura teribila luni de ziua Frantei in etapa a 10-a din Turul Frantei si a fost foarte aproape de abandon.

Vincenzo Nibali scapa de povara tricoului galben in Turul Frantei

Cucerit in etapa a 2-a dupa un atac ambitios al lui Vincenzo Nibali la Sheffield, tricoul galben a devenit de la zi la zi impovarator pentru rutierul italian de la Astana, mai ales dupa ce acesta a devenit pe sosea principalul favorit la castigarea Marii Bucle.

Turul Frantei: Nibali, castigator al etapei a zecea. Contador va fi operat

Etapa a zecea a Turului Frantei a continuat cu noi abandonuri dar si cu modificari la varful clasamentului. Rutierul italian Vincenzo Nibali Astana) s-a impus in ultima etapa si a preluat din nou tricul galben.

Turul Frantei: Alberto Contador a abandonat competitia dupa o cazatura serioasa

Alberto Contandor Saxo) a fost nevoit sa abandoneze Turul Frantei, editia din 2014, ciclistul iberic luand aceasta decizie dupa o cazatura serioasa in etapa a zecea intre Mulhouse La Planche si Belles Filles - 161,5 km. Principalii doi favoriti ai competitiei au abandonat: Chris Froome Sky) si Alberto Contador Saxo).

Monica Niculescu a abandonat meciul din turul intai al turneului de la Istanbul

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 59 WTA, a abandonat, marti, la scorul de 3-5 in primul set, meciul cu japoneza Misaki Doi, locul 85 WTA, din turul intai al turneului de la Istanbul. Niculescu s-a retras de pe.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )