Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vioara dirijorului orchestrei de pe Titanic a fost vanduta pentru 1,5 milioane de dolari

Antena3 Antena3,
Vioara dirijorului orchestrei de pe Titanic a fost vanduta pentru 1,5 milioane de dolari

Una dintre viorile orchestrei care a cantat in timp ce Titanicul se scufunda pe fundul oceanului a fost vanduta pentru 1,5 milioane de dolari, la o licitatie in Marea Britanie. Astfel a devenit cel mai scump obiect. continuă pe Antena3

Vioara dirijorului orchestrei de pe Titanic, scoasa la licitatie

Vioara dirijorului orchestrei de pe Titanic va fi vanduta, astazi, la licitatie in sud-vestul Angliei, dupa ce a fost gasita intr-un pod si autentificata la 101 ani de la naufragiul pachebotului, informeaza AFP.

A facut inconjurul lumii, iar astazi este scoasa la licitatie. Vioara dirijorului orchestrei de pe Titanic se vinde

O vioara recuperata de pe epava Titanicului va fi scoasa astazi la licitatie, in Marea Britanie. Instrumentul ar fi apartinut conducatorului orchestrei care a cantat in timp ce nava se scufunda. Lemnul inca m.

Vioara de pe Titanic a fost vanduta la licitatie cu peste 1 milion de euro, record pentru un obiect de pe vapor

Vioara din lemn de trandafir apartinand dirijorului micutei orchestre de pe Titanic a fost adjudecata sambata pentru suma de 900. 000 de lire sterline 1,06 milioane de euro), de un colectionar britanic, a anuntat casa de licitatii Henry Aldridge Son, aflata in sud-vestul Angliei, potrivit AFP.

Vioara de pe Titanic a fost vanduta la licitatie cu peste un milion euro

Vioara din lemn de trandafir ce a aprtinut dirijorului orchestrei de pe Titanic a fost vanduta la o licitatie pentru suma de 900. 000 lire sterline 1,06 milione euro), unui colectionar britanic, a anuntat casa de.

Licitatie RECORD: Vioara de pe Titanic, vanduta pentru 1,06 mil. euro

Vioara din lemn de trandafir a dirijorului orchestrei de pe Titanic, descoperita in podul unei locuinte din Marea Britanie in 2006, a fost vanduta la licitatie unui colectionar britanic pentru pretul record de 900. 000 de lire sterline 1,063 milioane.

Vioara de pe Titanic, vanduta la licitatie cu peste un milion de euro

Vioara din lemn de trandafir apartinand dirijorului orchestrei de pe Titanic a fost adjudecata ieri pentru suma de 900. 000 de lire sterline 1,06 milioane de euro), de un colectionar britanic, a anuntat casa de licitatii Henry Aldridge and Son, transmite AFP.

China: O fetita a fost vanduta de parinti pentru a-si cumpara un iPhone

Un cuplu de tineri chinezi si-a vandut fetita pentru a-si cumpara un iPhone, scrie vineri presa oficiala din China, preluata de AFP.

Raul Rusescu a fost convocat pentru meciul de duminica

Raul Rusescu are sansa duminica sa bifeze primele minute in campionatul Spaniei. El a fost convocat in lotul lui FC Sevilla pentru meciul cu Valladolid.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )