Libnet.ro
UNICEF

01:05

Violente intre extremisti si refugiati, intr-o gara din Dortmund

Antena3 Antena3,
Violente intre extremisti si refugiati, intr-o gara din Dortmund

Cinci persoane au fost ranite, iar patru au fost arestate, in urma unor confruntari intre extremisti de drepata, extremisti de stanga si politie, in apropierea de Gara Dortmund, in timp ce in statie coborau. continuă pe Antena3

Un tanar de 17 ani, ELECTROCUTAT intr-un parc din Vaslui. Cum s-a produs tragedia

Un adolescent de 17 ani, din localitatea vranceana Campineanca, a murit electrocutat, miercuri noapte, intr-un parc din Focsani.

Confruntari violente intre imigranti si politia din Grecia

Confruntari au avut loc sambata, in mai multe reprize, pe Insula greaca Lesbos, intre imigranti, care cer sa-si continue cat mai rapid drumul catre Europa Occidentala, si politie, relateaza AP in pagina.

Germania gazduieste 350 de refugiati intr-o scoala de ofiteri din Dresda

Ministerul german al Apararii a anuntat sambata ca infiinteaza - in regim de urgenta - locuri de cazare pentru imigranti intr-o scoala de ofiteri militari la Dresda, in estul Germaniei, relateaza AP.

Help Us! Imigrantii si-au reluat protestele in gara din Ungaria in care au fost dati jos din tren

Imigrantii si-au reluat vineri dimineata protestele la gara Bicske, unde trenul lor care se indrepta spre vestul Ungariei a fost oprit joi, relateaza postul public ungar de televiziune M1, citat de agentia.

Ce se intampla atunci cand un elev adoarme la ore, intr-o scoala din Olanda

Un elev care a adormit in timpul orelor de curs la o scoala din Olanda s-a trezit, sau mai degraba a fost trezit, intr-un mod pe care nu il va uita prea curand.

Scene socante in trafic, intr-un oras din Romania. Ce i-a facut un bataus unei femei

O femeie a ajuns joi seara la spitalul din Dej dupa ce a fost agresata de un barbat, in timp ce se afla in trafic, in apropierea Politiei Municipiului Dej, scrie dejeanul. ro. Femeia povesteste ca circula cu masina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )