Libnet.ro
UNICEF

01:05

Violeta Alexandru: Trei sferturi din pensiile speciale sunt platite de stat. Grafic: cat sunt pensiile de rand si cat iau parlamentarii

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru: Trei sferturi din pensiile speciale sunt platite de stat. Grafic: cat sunt pensiile de rand si cat iau parlamentarii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si-a exprimat marti speranta ca parlamentarii vor vota pentru eliminarea pensiilor speciale, cu atat mai mult cu cat trei sferturi din valoarea lor este platita din banii tuturor romanilor si doar un sfert pe baza contributivitatii specialilor. continuă pe Adevărul

Violeta Alexandru, despre adeverintele de vechime: Nu toate cartile de munca sunt scanate. Unele au disparut. Vinovatii vor fi trasi la raspundere

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut verificari la una dintre casele de pensii teritoriale, constatand ca nu toate cartile de munca sunt scanate, desi acestea trebuiau introduse in sistem in urma cu peste 12 ani.

Violeta Alexandru nu mai vrea liftiera la Minister: Daca am nevoie de lift apas singura pe buton

Ministrul Violeta Alexandru a anuntat ca nu are nevoie de liftiera la Ministerul Muncii, ea precizand ca poate urca si cobori pe scari sau, daca are nevoie de lift, e in stare sa apese si singura pe buton, noteaza Mediafax.

Violeta Alexandru face curatenie in Ministerul Muncii: Urc si cobor pe scari. Daca am nevoie de lift apas singura pe buton

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca traditia cu liftierul de la minister se opreste in anul 2019, adaugand ca urca si coboara pe scari, iar daca are nevoie de lift poate apasa singura pe buton.

Pensiile speciale, blestemul lui Ludovic Orban. Ce i-a spus o femeie, la Iasi

Conform datelor centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice, numarul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finele lunii decembrie 2019, de 9. 359 persoane, in crestere cu 1,9% plus 175 de persoane) fata de perioada similara din 2018. Pensiile speciale, blestemul lui Ludovic Orban Un numar de 3. 878 de persoane, erau beneficiari ai Legii .

PSD, lovitura dura pentru PNL: Cine a propus si votat pensiile speciale? Partidul National Liberal

PSD publica, pe pagina oficiala de Facebook, istoricul legilor prin care s-au acordat pensiile speciale.

Barna: Modalitatea in care s-au eliminat pensiile speciale lasa niste semne de indoiala asupra eficientei acestui demers

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca este un pas inainte in ceea ce inseamna desfiintarea pensiilor speciale, dupa ce Camera Deputatilor a votat marti, desfiintarea acestora, precizand insa ca modalitatea in care s-a intamplat acest lucru lasa semne de indoiala asupra eficientei acestui demers.

Ce masuri pregateste PNL pentru perioada urmatoare. Rares Bogdan: Ne-am asumat cateva lucruri Am incercat sa desfiintam pensiile speciale de 3 ori. De 3 ori, PSD ne-a blocat (VIDEO)

PNL va duce mai departe masurile pe care si le-a asumat, si anume revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, promovarea alegerilor anticipate, desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din.

Rares Bogdan spune ca PNL va continua indepartarea oamenilor promovati de PSD din institutii: inca sunt pe coridoarele puterii sau la butoanele puterii (VIDEO)

Oameni apropiati de PSD inca sunt pe coridoarele puterii sau chiar la butoanele puterii, a afirmat Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, care a precizat ca Guvernul Orban va continua depesedizarea in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )