Libnet.ro
UNICEF

21:30

Viorica Dancila, critici la adresa lui Orban dupa motiunea de cenzura: A avut o prestatie execrabila in Parlament

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, critici la adresa lui Orban dupa motiunea de cenzura: A avut o prestatie execrabila in Parlament

Fostul premier Viorica Dancila a subliniat ca spera ca presedintele Klaus Iohannis sa respecte Constitutia si ca seful statului va lua act de noua majoritate, desemnant un premier pe baza acestaia. continuă pe Antena3

Senator PSD, ironii la adresa lui Orban, dupa discursul din Parlament: Mi-a fost teama ca ramane motiunea fara obiect. Mi s-a parut ca ii vine rau in timp ce vorbeste

Senatorul PSD Florian Bodog, fost ministru al Sanatatii, l-a ironizat miercuri pe Ludovic Orban, de la tribuna Parlamentului, spunand ca i-a fost teama ca ramane fara obiect motiunea pentru ca i se face rau in timpul discursului.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Orban: A privatizat sanatatea romanilor, fara nicio explicatie. Cine are bani, va trai. Cine nu are, va muri

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca premierul Orban a privatizat sanatatea romanilor, fara nicio explicatie, atunci cand a adoptat Ordonanta de Urgenta privind liberalizarea programelor nationale din sectorul sanitar.

Viorica Dancila, raspuns acid la atacul ministrului Finantelor: Citu ne-a dus spre criza!

Viorica Dancila vine cu un raspuns acid la adresa lui Florin Citu, dupa ce ministrul Finantelor a anuntat ca fostul premier, dar si Eugen Teodorovici trebuie sa vina in fata Parlamentului pentru a da socoteala pentru haosul economic creat de OUG 114.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

Viorica Dancila vrea sa clarifice nelamuririle despre OUG 114: Nu imi este teama sa vin in Parlament

Viorica Dancila ii raspunde, marti, ministrului Finantelor, Florin Citu, care a acuzat-o ca, impreuna cu Eugen Teodorovici, au dus la devalizarea tarii. Dancila spune ca este pregatita sa vina in.

Viorica Dancila ii raspunde lui Florin Citu: Sa vina in Parlament si sa spuna ce face cu banii imprumutati

Viorica Dancila a comentat afirmatia lui Florin Citu, potrivit careia ministrul cere o comisie de ancheta pentru OUG 114 si precizeaza ca fostul premier si Eugen Teodorovici trebuie sa dea explicatii pentru respectiva ordonanta.

Liviu Plesoianu, reactie acida la adresa Guvernului Orban: La cate au facut deja, zeci de mii de romani ar fi trebuit deja sa ii salute zilnic din Piata Victorie

Liviu Plesoianu va vota motiunea pentru demiterea Guvernului Orban, subliniind ca la cate au facut deja, zeci de mii de romani ar fi trebuit deja sa ii salute zilnic din Piata Victoriei.

Ce spune Ludovic Orban daca motiunea trece: Daca, dupa ce ne-au dat jos vor vota investirea aceluiasi Guvern, inseamna ca trebuie sa se caute

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti seara, ca nu crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR va trece la votul programat miercuri, in Parlament. Premierul a spus ca PNL nu va vota niciun viitor Guvern, desi va fi unul tot liberal, pentru ca alegerile anticipate sa fie declansate.

Orban: Dupa evaluarea mea, motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca din punctul sau de vedere motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca si ca, din evaluarea sa, PSD si UDMR nu mai au cu cine negocia, desi liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmase ca mai are nevoie de un singur vot, potrivit Mediafax.

Motiunea de cenzura va fi citita luni in Parlament. Orban: Dupa evaluarea mea, nu are sanse sa treaca

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca, din punctul sau de vedere, motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca si ca, din evaluarea sa, PSD si UDMR nu mai au cu cine negocia, desi liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmase ca mai are nevoie de un singur vot.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )