Libnet.ro
UNICEF

07:30

Orban: Dupa evaluarea mea, motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca

Hotnews Hotnews,
 Orban: Dupa evaluarea mea, motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca din punctul sau de vedere motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca si ca, din evaluarea sa, PSD si UDMR nu mai au cu cine negocia, desi liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmase ca mai are nevoie de un singur vot, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Motiunea de cenzura va fi citita luni in Parlament. Orban: Dupa evaluarea mea, nu are sanse sa treaca

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca, din punctul sau de vedere, motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca si ca, din evaluarea sa, PSD si UDMR nu mai au cu cine negocia, desi liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmase ca mai are nevoie de un singur vot.

VIDEO Florin Roman, despre motiunea de cenzura: A fost scrisa de Vasile, portarul de la sediul PSD

PSD a depus joi o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban dupa ce Executivul si-a angajat raspunderea pe proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi. Deputautul PNL Florin Romana criticat textul motiunii, spunand ca a fost scrisa pe genunchi si ca este neserioasa. A fost scrisa de Vasile, portarul de la sediul PSD, a adaugat acesta.

ORBAN, DESPRE INITIATORII MOTIUNII DE CENZURA: Oameni politici care si-au dat masura lipsei de valoare

Cei care au depus motiunea de cenzura sunt niste oameni politici care si-au dat masura lipsei de valoare prin modul in care au guvernat in ultimii trei ani, a declarat, joi, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca este pregatit pentru orice situatie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )