Libnet.ro
UNICEF

05:15

Viorica Dancila, decizii de ultima ora in CEx-ul PSD

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, decizii de ultima ora in CEx-ul PSD

Liderii PSD s-au reunit, miercuri,intr-un CEx informal la Vila Lac. in sedinta social-democratilor s-a decis ca Robert Negoita, primarul Sectorului 3, sa fie suspendat din partid pentru o perioada de. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, decizii majore in CEx-ul PSD. Robert Negoita, suspendat sase luni din partid. Serban Nicolae, inlocuit in functie

UPDATEPrimarul Sectorului 3 din Bucuresti, Robert Negoita, a fost suspendat din Partidul Social Democrat PSD) pentru o perioada de sase luni, in baza unei decizii adoptate, miercuri seara, de.

Viorica Dancila, decizii majore in CEx-ul PSD

UPDATEPrimarul Sectorului 3 din Bucuresti, Robert Negoita, a fost suspendat din Partidul Social Democrat PSD) pentru o perioada de sase luni, in baza unei decizii adoptate, miercuri seara, de.

Viorica Dancila, declaratii de ultima ora dupa intalnirea cu Maia Sandu: Romania va ramane cel mai sincer sustinator al eforturilor Republicii Moldova

UPDATEPrim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti, la Palatul Victoria, de premierul Viorica Dancila. Noul lidel al social-democratilor, Viorica Dancila, a mai precizat ca Romani.

Viorica Dancila: Mugur Isarescu, propunerea PSD pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a anuntat, luni, ca PSD il sustine pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.

Viorica Dancila face un CEx pentru a ne intelege si noi mai bine

Presedintele PSD si premierul Romaniei, Viorica Dancila a convocat o sedinta informala a Comitetului Executiv National, la Vila Lac, astazi la ora 18:00. Liderii din teritoriu sunt asteptati mai mult pentru a socializa, pentru a ne intelege si.

Premierul Viorica Dancila, fata in fata cu Mihai Gadea, la Sinteza Zilei

Viorica Dancila vine duminica seara la Sinteza Zilei. Va fi primul interviu dupa ce premierul a devenit si presedintele ales al PSD. Care sunt deciziile premierului, ce urmeaza pentru Romania, aflati.

Congres PSD: Viorica Dancila - presedinte al PSD, Eugen Teodorovici - presedinte executiv si Mihai Fifor - secretar general

Premierul Viorica Dancila a fost aleasa, sambata, presedinte al PSD, Eugen Teodorovici - presedinte executiv si Mihai Fifor - secretar general, potrivit Agerpres.

Liviu Plesoianu, riposta prompta pentru Viorica Dancila: Se pare ca nu orice om ii e frica sa se faca de ras...

Batalia pentru sefia PSD intre Viorica Dancila si Liviu Plesoianu s-a incheiat sambata cu victoria primeia, dar conflictul continua. Dupa ce Dancila a spus despre Plesoianu ca a avut un discurs.

Viorica Dancila, negocieri cu liderul UDMR, la Guvern

Luni dimineata au avut loc ngocieri intre premierul Viorica Dancila si liderul UDMR, Kelemen Hunor. Premierul a discutat cu liderul UDMR sustinerea Guvernului in Parlament. Potrivit unor surse, PSD ar fi.

Viorica Dancila va sustine o declaratie de presa, dupa intalnirea cu premierul Republicii Moldova

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti, la Palatul Victoria, de premierul Viorica Dancila. Acestea vor sustine o declaratie comuna incepand cu ora 11:00. Sefa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )