Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila a demisionat de la conducerea PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorica Dancila a demisionat de la conducerea PSD

Fostul candidat la prezidentiale, Viorica Dancila a anuntat ca va demisiona din functia de lider a Partidului Social Democrat. Anuntul a fost facut aseara, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD. continuă pe Ziarul Bursa

VIORICA DANCILA: Sub conducerea mea, Partidul Social Democrat a crescut

Fostul lider PSD Viorica Dancila a afirmat azi, intr-o postare pe reteaua sociala Facebook, ca sub conducerea ei Partidul Social Democrat a crescut si isi exprima speranta ca noua conducere sa continue acest trend.

Ce va face Viorica Dancila, dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Tocmai a facut anuntul

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar anunta ca nu isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor, Dancila a tinut un discurs iesit din comun, prezentand infrangerea ca pe o victorie. Viorica Dancila nu isi da demisia dupa rezultatul rusinos de .

Viorica Dancila, indepartata de la conducerea PSD? Cine i-ar putea lua locul

Toti liderii PSD care au pierdut alegerile prezidentiale au fost indepartati de la conducerea partidului. Cel mai probabil, zilele Vioricai Dancila la sefia PSD sunt numarate dupa esecul din 24 noiembrie. Se ascut cutitele in sediul PSD dupa esecul de la prezidentiale. PSD s-ar pregati sa o schimbe pe Viorica Dancila de la sefia partidului .

Traian Basescu arunca bomba: Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD, dupa ce a pierdut dramatic, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor. Era clar de la bun inceput. Este o.

Cine este Marcel Ciolacu, cel care vrea sa-i ia locul Vioricai Dancila la conducerea PSD

Marcel Ciolacu a ajuns in cel mai inalt punct al carierei politice. E al treilea om in stat, dupa ce, toamna trecuta, era marginalizat in PSD, din cauza criticiilor aduse lui Liviu Dragnea. in 2017, pasiunea.

Viorica Dancila, social-democrata cu cel mai slab scor la prezidentiale din istorie: Din luna mai, sub conducerea mea, PSD a crescut

Viorica Dancila considera ca PSD a crescut in mandatul sau de presedinte, desi nu demult chiar ea obtinea cel mai slab scor al unui candidat social-democrat in istoria alegerilor prezidentiale din.

VIORICA DANCILA FACE ISTORIE Cel mai slab scor al unui candidat PSD la turul II al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila a reusit sa obtina cel mai slab scor al unui candidat PSD la https:www. bursa. roalegeri-prezidentiale-2019-turul-2-bec-prezenta-pana-la-ora-1900-este-47-12-procente-peste-8-5-milioane-de-cetateni-exercitandu-si-dreptul-de-vot-20974831alegerile prezidentiale din istoria democratica a Romaniei. Conform exitpoll-urilor, candidata PSD a obtinut 33,5% din voturi cu 12 procente mai putin decat urmatorul clasat in topul celor mai slabe rezultate - Victor Ponta.

Viorica Dancila a demisionat - surse

Viorica Dancila a demisionat, marti seara, de la conducerea PSD, potrivit unor surse din interiorul partidului. Stire in curs de actualizare .

Viorica Dancila, primele declaratii dupa ce a demisionat de la conducerea PSD: Am inteles ca trebuie ca cineva sa-si asume rezultatul alegerilor si ca se doreste o restare a partidului

Viorica Dancila si-a anuntat marti seara demisia din functia de presedinte al PSD. La finalul sedintei CEx in care a fost luata aceasta decizie, Dancila a anuntat ca a hotarat sa faca acest lucru.

Viorica Dancila, primele declaratii dupa ce a demisionat de la conducerea PSD: Am inteles ca trebuie ca cineva sa-si asume rezultatul alegerilor si ca se doreste o resetare a partidului (VIDEO)

Viorica Dancila si-a anuntat marti seara demisia din functia de presedinte al PSD. La finalul sedintei CEx in care a fost luata aceasta decizie, Dancila a anuntat ca a hotarat sa faca acest lucru.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )