Libnet.ro
UNICEF

18:15

Viorica Dancila, dupa gafa privind vizita Papei in Romania dezmintita de Biserica Catolica: Sunt un om responsabil

B1 B1,
Viorica Dancila, dupa gafa privind vizita Papei in Romania dezmintita de Biserica Catolica: Sunt un om responsabil

Viorica Dancila inista ca Papa Francisc va venit anul viitor in Romania, dupa intrevederea pe care a avut-o cu Suveranul Pontif saptamana trecuta, desi Biserica Catolica si Vaticanul au. continuă pe B1

Iohannis o ironizeaza pe Dancila pentru anuntul privind vizita Papei: Dati-mi voie sa cred ca nu a nteles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, sambata, la Blaj, despre anuntul premierului Viorica Dancila privind vizita Papei Francisc in Romania, presedintele raspunzand zambind: Dati-mi voie sa cred ca nu a inteles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo.

Iohannis, despre anuntul privind vizita Papei in Romania: Cred ca nu a inteles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, sambata, la Blaj, despre anuntul premierului Viorica Dancila privind vizita Papei Francisc in Romania, presedintele raspunzand zambind: Dati-mi voie sa.

Premierul Viorica Dancila, dupa intalnirea cu Papa Francisc: Am avut emotii foarte mari din prima clipa

Premierul Viorica Dancila se afla intr-o vizita de trei zile la Vatican. Dupa intrevederea cu Papa Francisc, liderul Executivului i-a acordat un scurt interviu corespondentului Antena 3 Mirela.

Vaticanul nu confirma vizita Papei in Romania anul viitor

Nuntiul Apostolic in Romania, E. Miguel Maury Buendia, a facut precizari in urma anuntului facut de premierul Viorica Dancila, potrivit caruia Papa Francisc va vizita Romania anul viitor.

Iohannis o face praf pe Dancila dupa ce premierul a anuntat ca Papa va veni in Romania: Nu a inteles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, sambata, la Blaj, gafa facuta de premierul Viorica Vasilica Dancila, care a anuntat ca Papa Francisc va efectua o vizita in Romania. Dati-mi voie sa cred ca nu.

Cum arata semintele pe care premierul Viorica Dancila i le-a facut cadou Papei Francisc FOTO

Premierul Viorica Dancila a oferit mai multe cadouri Suveranului Pontif, printre care un stilou personalizat - inscriptionat cu numele Papei Francisc - seminte de legume si plante din soiuri traditionale.

Papa Francisc va vizita Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, la Antena 3, ca, in discutia pe care au avut-o la Vatican, Papa Francisc i-a confirmat ca va veni anul viitor in Romania.

Cum a ajuns vizita Papei in Romania subiect de disputa politica intre Iohannis si PSD. Stadiul negocierilor dintre Romania si Vatican

Surse diplomatice au confirmat pentru Adevarul ca sunt sanse foarte mari ca Papa sa viziteze anul viitor Romania, dar anuntul oficial, asa cum a comunicat si Vaticanul, trebuie sa-l faca presedintele Klaus Iohannis, nu Guvernul. Nu este prima data cand liderii PSD incearca sa se agate de vizita Papei in tara noastra.

Viorica Dancila se intalneste cu Papa Francisc

Prim-ministrul Viorica Dancila isi incepe astazi vizita la Vatican, cu o intalnire cu Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Francisc, informeaza Biroul de presa al Guvernului.

Vaticanul, mesaj despre vizita Papei Francisc in Romania

Premierul Viorica Dancila a anuntat vineri, dupa intalnire cu Papa Francisc, o vizita a Suveranului Pontif in Romania, care ar urma sa aiba loc la inceputul anului viitor. Varicanul dezminte aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )